Orașul din România unde o locuință costă de la 3.400 de euro. Tot mai mulți români sunt tentați să se mute acolo

0
Publicat:

Într-o perioadă în care o locuință în orașe ca București și Cluj costă la fel sau mai mult ca în marile orașe din Occident, există locuri în România unde cu câteva mii de euro îți poți lua un apartament.

Locuințele sunt mai ieftine la Moreni decât în alte orașe. FOTO Ioan Bucuimar
Locuințele sunt mai ieftine la Moreni decât în alte orașe. FOTO Ioan Bucuimar

Dacă în Cluj o casă aflată la periferie poate costa mai mult decât un castel medieval în Franța, la Moreni, în județul Dâmbovița, pare o altă lume. În acest oraș, prețurile sunt infinit mai accesibile, iar o garsonieră poate să coste doar câteva mii de euro. Click scrie că un apartament a fost scos la vânzare pentru doar 28.000 de lei, adică 5.500 de euro. Locuința dispune de o singură cameră, baie și bucătărie, este situată într-un bloc racordat la gaze și are contoare de apă individuale. Totodată, conform sursei citate, proprietarul a ținut să precizeze faptul că locuința este în apropiere de Valea Prahovei, este izolată în interior, are geamuri termopan și parchet.

Vând garsonieră în Moreni, județul Dâmbovița, strada stadion, bloc stadion (camera cămin). Garsoniera dispune de baie proprie, gaze, curent, apa, este izolată interior, parchet, geam termopan, ușă metalica, preț 5.500 euro negociabil. Pentru mai multe detalii sunați la numărul 07********96. Nu deranjați inutil”, e anunțul postat pe OLX. Ulterior, proprietarul a revenit și a anunțat că garsoniera s-a vândut, iar anunuțul nu mai este valabil.

Deși pare greu de crezut, există prețuri chiar și mai tentante. Pe platforma OLX apar din ce în ce mai multe anunțuri cu garsoniere sau locuințe la prețuri de doar câteva mii de euro, iar cel mai bun exemplu este cel al unei garsoniere care are o suprafață de 20 de metri pătrați și se vinde cu 17.000 de lei, echivalentul a 3.424 de euro. „Vând garsonieră de o cameră, spațioasă. Aceasta vine cu actele acesteia , ele fiind în regulă. Garsoniera se află într-un cămin, vis-a-vis de stadion. Rog seriozitate!”, a scris proprietarul pe OLX.

O astfel de locuință ar costa la Cluj cel puțin 60.000 de euro, dar nici la București nu ar fi cu mult mai ieftină.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite