Imagini noi în crima de la Padina. Momentul în care victima Sorin Anghel se ia la bătaie cu fiii vrăjitoarei Sidonia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiii vrăjitoarei Sidonia, membri ai clanului Fabian, sunt în arestul IPJ Dâmbovița pentru că l-au înjunghiat mortal pe Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște.

Interlopii clanului Fabian, arestați preventiv. FOTO Antena 3
Interlopii clanului Fabian, arestați preventiv. FOTO Antena 3

În noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, un eveniment tragic a avut loc într-un hotel din zona Padina, în județul Dâmbovița. Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a fost victima unei crime brutale. 

Anchetatorii au făcut rost de o nouă filmare, din exteriorul acelui bar, care surprinde inclusiv momentul în care Sorin Anghel îl loveşte cu pumnul pe Laurenţiu Fabian, zis Solomon. Avocatul fraţilor din clanul Fabian susţine că inculpaţii au fost provocaţi.

Sursa video: Digi24

Interlopul iese din bar, urmat de fratele mai mic, Luis. Stă câteva zeci de secunde în parcare şi se întoarce în restaurant, hotărât să-şi ia revanşa. E momentul în care Anghel merge pe terasă şi sparge o sticlă de colţul mesei. Soţia încearcă să-l oprească, dar nu reuşeşte. În încăierarea care a urmat, bărbatul e înjunghiat de Solomon şi se prăbuşeşte pe mai multe lăzi cu băutură din spatele barului.

Crima de la Padina

Bătaia inițială a avut loc în interiorul barului, dar cei trei interlopi încep să-l lovească cu pumnii şi picioarele și afară pe Sorin Anghel.

Această agresiune a intervenit fără motiv. Chiar soţia victimei declara că nu înţelege de ce soţul ei l-a lovit pe Marin Laurenţiu. Nu doar a spart acele sticle cu intenţia de a ameninţa pe cineva, noi apreciem că le-a spart cu intenţia de a ucide pe cineva. Au fost audiaţi până acum în dosar 22 de martori. Toţi confirmă la unison faptul că această agresiune, care a degenerat într-o încăierare generală a fost pornită de partea vătămată”, a precizat Andrei Necea, avocatul fraților Fabian, la Antena 3, precizând că loviturile fraţilor Fabian nu au fost date în legitimă apărare.

Victima a fost înjunghiată de 6 ori în zona capului şi în spate.

Acuzații au depus o plângere pentru tentativă de omor

Principalii suspecți acuzați în crima de la hotelul din Padina au depus o plângere pentru tentativă de omor și spun că victima este cea care a pornit scandalul când i-a atacat cu un ciob.

Cei trei frați din clanul Fabian, fii vrăjitoarei Sidonia, acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou în fața procurorilor, pentru că avocatul lor a depus o plângere pentru tentativă de omor.

Aceștia au spus că victima, Sorin Anghel, 41 de ani, i-a atacat inițial, l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre frații Fabian, mai apoi ar fi ieșit din local, a spart o sticlă și a intrat cu ciobul în mână pentru a-i ataca.

Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi după ce aceştia au făcut referiri la soţia sa, iar el i-a luat femeii apărarea. Incidentele au avut loc în timpul unei petreceri, bărbatul ucis fiind un om de afaceri cunoscut în Târgovişte.

Suspecții sunt frații George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani), fiii vrăjitoarei Sidonia.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite