FOTO Sticle incendiare aruncate în casa unui consilier local. Poliţia face anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Dâmboviţa au început o anchetă în acest caz
Poliţiştii din Dâmboviţa au început o anchetă în acest caz

Poliţiştii din Dâmboviţa au declanşat o anchetă după ce mai multe persoane au aruncat cu sticle cu substanţe inflamabile în curtea casei unui consilier local PDL din comuna Bucşani, soţia consilierului spunând că cel mai probabil este vorba despre "o răzbunare politică".

Potrivit consilierului local, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în curtea locuinţei sale fiind aruncate sticle cu substanţe inflamabile.

Soţia bărbatului a spus că se afla în locuinţă împreună cu soţul său, iar la un moment dat s-a auzit o "buşitură" şi a văzut flăcări în curte.

"Eram în casă cu soţul, era cald şi la un moment dat am lăsat uşa deschisă la dormitor ca să mai intre aer, iar apoi am auzit o buşitură şi am văzut flăcări în curte. S-a aruncat cu o sticlă sau două, au lovit în aparatul de aer condiţionat şi la intrarea în podul casei. Am sărit să stingem focul, deoarece în pod avem zăpadă artificială şi exista pericolul ca focul să se extindă rapid. După ce am stins flăcările am văzut cioburile, cârpe arse şi se simţea miros de benzină. Am sunat la 112, a venit poliţia la faţa locului, am înţeles că s-au găsit amprente pe gard şi pe poartă, au găsit şi o brichetă lângă poarta casei, în afara curţii. Nu avem duşmani, este probabil o răzbunare politică", a spus soţia consilierului local pentru Mediafax

image

Foto

Sticle incendiare Bucsani

Poliţiştii din Dâmboviţa au început o anchetă în acest caz.

"Poliţia a fost sesizată de un bărbat de 49 de ani din comuna Bucşani că persoane necunoscute au încercat să-i incendieze locuinţa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că s-a aruncat cu o sticlă de 0,5 litri în fereastra de la podul locuinţei, focul a fost localizat şi stins de proprietari, iar oamenii legii au ridicat urme şi mijloace materiale de proba de la locul faptei şi au început cercetările pentru tentativă de distrugere", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Vecinii familiei spun că aceştia sunt oameni "cumsecade".

Consilierul local PDL Vasile Vişan are 49 de ani şi a candidat pentru funcţia de primar al localităţii Bucşani, la alegerile din 2012. El este la al doilea mandat de consilier local.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite