UPDATE Bătaie în bar. Doi bărbaţi, implicaţi într-un scandal, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, implicaţi într-un scandal în urmă cu o lună, au ajuns după gratii. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi suspecţi care s-au încăierat într-un bar din oraş  şi i-au propus pentru arestare preventivă.

UPDATE ORA 14.00 Marius B. şi Hristu P., ambii de 35 ani, din municipiul Călăraşi, au fost prezentaţi Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 15 zile.
 

Conflictul

Biroul de Investigaţii Criminale Călăraşi a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de Marius B., de 35 ani şi Hristu P., de 35 ani, ambii din municipiul Călăraşi. Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecţi, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost implicaţi într-un conflict produs în noaptea de 2 iunie. Atunci, în jurul orei 03.40, Poliţia a fost alertată despre un scandal iscat într-un bar de pe strada Prelungirea Bucureşti.

Îngrijiri medicale

La faţa locului, oamenii legii au stabilit că, în urma unor discuţii contradictorii,  Iulian B., de 27 ani, din municipiul Călăraşi, a fost bătut de Marius B, de 35 ani, Hristu P., de 35 ani, şi Constantin A., de 33 ani, din comuna Modelu. Totodată, în timpul conflictului, unul dintre agresori s-a dezechilibrat, căzând peste o masă şi s-a tăiat într-o sticlă. Atât  Iulian B., cât şi Marius B. au fost transportaţi la spital pentruacordarea de îngrijiri medicale.
În noaptea respectivă, cei trei agresori au fost sancţionaţi contravenţional de poliţişti, iar pe 1 iulie, doi dintre scandalagii au fost reţinuţi.
 

Citeteşte şi: Cinci scandalagii care s-au încăierat la un botez, arestaţi pentru 29 de zile

Citeşte şi: UPDATE Percheziţii în 2 judeţe şi Bucureşti. Poliţiştii au ridicat 15 scandalagii care s-au încăierat la un botez cu bâte, răngi, furcă şi un topor

Citeşte şi: Percheziţii la membrii unei grupări din Bucureşti şi Călăraşi. Mai mulţi administratori şi manageri ar fi delapidat peste 450.000 de euro

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite