FOTO Bradul de Crăciun şi luminiţele din Târgovişte au fost aprinse. Urmează să vină Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Târgovişte a dat startul sărbătorilor de iarnă. În Piaţa Tricolorului din Târgovişte a fost montat bradul de Crăciun, care a fost aprins în această seară. Cu această ocazie, întregul oraş a fost luminat.

Bradul şi luminiţele din oraş au fost aprinse la ora 18.30, urmând ca în perioada 6-17 decembrie în Piaţă să aibă loc mai multe concerte şi să fie primiţi colindători. Bradul de Crăciun a costat 30.000 de lei, investiţie făcută pentru următorii 10 ani, întrucât este vorba de un brad din cadru metalic. Experienţa ultimilor ani nu a fost foarte fericită în cazul brazilor instalaţi, coronamentul acestora fiind cam sărac şi neuniform.

Piaţa Tricolorului din ‪‎Târgovişte‬ a fost animată de concertul susţinut de Corul Appasionato.

image
image

Când vine Moş Crăciun la Târgovişte

Pe 18 decembrie, Moş Crăciun va poposi la Târgovişte. Administraţia locală a anunţat că primirea moşului va fi un eveniment special, de la care nu vor lipsi renii, în perioada 21-24 decembrie, Moşul va merge în cartiere pentru a le oferi cadouri copiilor. 

"20-21 decembrie, începând cu orele 18, în Piaţa Tricolorului, Moş Crăciun oferă cadouri copiilor. În perioada 21-24 decembrie, Moş Crăciun va oferi cadouri copiilor în cartiere, la principalele locuri de joacă din municipiul Târgovişte, începând cu ora 15.30", a declarat primarul interimar al municioiului Târgovişte, Cristian Stan.

image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite