FOTO 50 de elevi au participat la concursul internaţional de toacă, de la Cobia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Parohia „Mânăstirea Cobia" din Protoieria Găeşti a avut loc marţi, 13 iunie, etapa eparhială a celei de a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Toacă, la care au participat 50 de elevi din Arhiepiscopia Târgoviştei, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani.

La eveniment au participat: mezzosoprana Mariana LUCA, profesor de canto la Liceul de Arte Domniţa Bălaşa din Târgovişte, domnul Marin MANDA, Primarul Comunei Cobia, preoţi şi profesori de Religie din zonă, însoţiţi de numeroşi tineri.

   

În urma jurizării, din partea ÎPS Nifon, au fost acordate următoarele premii:

-Premiul I - Ioan Bădescu, de la Parohia Sturzeni, Protoieria Târgovişte Nord, a primit suma de 300 lei, icoane, diplome, cărţi şi daruri.

-Premiul II - Bogdan Valentin Matei, de la Parohia Gheboaia, Protoieria Târgovişte Sud, a primit suma de 200 lei, icoane, diplome, cărţi şi daruri.

-Premiul III - Florin Stan, de la Parohia Mânăstirea Cobia, Protoieria Găeşti, a primit suma de 100 lei, icoane, diplome, cărţi şi daruri.

image

   

"Au fost acordate şi 3 menţiuni, constând în diplome, icoane şi alte daruri, astfel: Gheorghe Bădescu, de la Parohia Sturzeni, Protoieria Târgovişte Nord; Dănuţ Florin Mănescu, de la Parohia Costeşti, Protoieria Pucioasa; Florin Bădilă, de la Parohia Dragodana, Protoieria Găeşti. Toţi ceilalţi concurenţi au primit din partea Înaltpreasfinţiei Sale diferite daruri", se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgovişte.

Tinerii care au obţinut primele 3 locuri vor reprezenta Arhiepiscopia Târgoviştei la faza finală a Festivalului Internaţional de Toacă, ce se va desfăşura în oraşul Victoria, Jud. Braşov, în ziua de 4 iulie 2017.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite