Când s-a prezentat la spital, asistentul care a murit acuza un junghi în piept. Robert avea 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistentul medical din Dâmbovița acuza un junghi în piept atunci când s-a prezentat la spital. Medicii de la UPU Târgoviște nu i-au găsit vreo afecțiune și i-au prescris niște pastile de durere.

Robert Gabriel Lițescu, asistentul mort. FOTO Facebook

Robert Gabriel Lițescu, un tânăr a murit în doar 24 de ore de la prezentarea la UPU, fără care nimeni să îi poată stabili o cauză, pentru moment.

Robert se plângea de dureri groaznice în piept și avea vărsături, dar medicul care l-a consultat a spus că avea un junghi în piept și i-a prescris pastile de durere, potrivit Kanal D. Tânărul, care avea doar 30 de ani, a suferit o ruptură de aortă și s-a stins pe loc.

Fiind asistent la secția de boli infecțioase, Robert a luptat în prima linie în perioada pandemiei și a încercat să nu refuze pe nimeni, dacă i se cerea ajutorul, spune soția sa, Evelin.

Căsătoriți de aproape doi ani, Robert a lăsat în urmă o fetiță care nu va mai avea cui să îi spună tată. Micuța are un an și 7 luni.

Tatăl lui Robert lucrează și el la același spital în care fiul său nu a putut fi salvat.

Evelin, soția asistentului mort. FOTO Kanal D
Evelin, soția asistentului mort. FOTO Kanal D

Cu o zi înainte să moară, bărbatul mersese la Urgenţe cu dureri de cap și vărsături. Tânărul asistent medical a murit duminică, 31 martie, fără ca echipajele de urgență sosite acasă să poată face ceva pentru el.

Reprezentanții spitalului au precizat, pentru Antena 3, că nici la ecografii și nici la radiografii sau analize de sânge nu ar fi fost depistată o problemă.

Robert Gabriel Lițescu, asistentul mort. FOTO Facebook

Medicii legiști au făcut necropsia și au trimis probele la Institutul National Mina Minovici pentru a afla de ce a murit tânărul de numai 30 de ani. Polițiștii au deschis și ei un dosar penal, dar așteaptă răspunsul legiștilor.

Robert era membru al celui mai mare sindicat și din județ, Sanitas.

„UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL - reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!", este mesajul de condoleanţe, postat de Uniunea Judeţeană Sanitas Dâmboviţa, la aflarea tragicei veşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite