Cuptorul de la Mechel Târgovişte şi-a reluat activitatea, după revizia periodică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atât Mechel Târgovişte, cât şi Ductil Steel Buzău funcţionează în conformitate cu planul de lucru
Atât Mechel Târgovişte, cât şi Ductil Steel Buzău funcţionează în conformitate cu planul de lucru

Cuptorul de la Mechel Târgovişte a fost oprit pentru operaţiunea de revizie periodică (înlocuirea cărămizii refractare, alte ajustări de mentenanţă). Lucrările au decurs normal, astfel că producţia de ţaglă a fost reluată cu succes marti, 16 aprilie 2013.

Imediat după procesare, o cantitate de 6.000 de tone de ţaglă va ajunge pe liniile de laminare de la Ductil Steel Buzău.

Atât Mechel Târgovişte, cât şi Ductil Steel Buzău funcţionează în conformitate cu planul de lucru. În stocuri există disponibilă întreaga gamă de sortimente de produse finite cerută în acest moment de piaţă.

"S-a comandat curent, s-au chemat oamenii la muncă, s-au încărcat habele. Curentul se comandă în funcţie de cât consumi. Marele consuamtor Mechel trebuie să comande cu 48 de ore înainte de porni motoarele. Încă se lucrează la liste. Acum e din ce în ce mai greu şi pentru conducători ca să dea afară oameni, pentru că au mai rămas foarte puţini", a declarata Gabriel Banu, lider Sindicatul "Metalurgistul".

Conducerea a decis să mai dea afară încă 35 de oameni, pe lângă cei 500, care au primit luna trecută preavizele de concediere. În acest moment, în Mechel mai lucrează 1376 de oameni, cu tot cu personalul TESA.

Patronatul a efectuat în ultima săptămână lucrări de mentenanţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite