Crima de la Padina. Frații Fabian rămân în arest preventiv. Petrecere mare dată de vrăjitoarea Sidonia, în lipsa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei frați din clanul Fabian, principalii suspecți în cazul uciderii lui Sorin Anghel (42 de ani), paznic la o societate din Târgoviște, rămân în arest încă 30 de zile. În acest timp, mama lor, celebra „vrăjitoare“ Sidonia, își vede de treabă.

Principalii suspecți în cazul Crimei de la Padina
Principalii suspecți în cazul Crimei de la Padina

Fiii vrăjitoarei Sidonia, membri ai clanului Fabian, sunt în arestul IPJ Dâmbovița încă din luna februarie 2024. Între timp, mama lor, vrăjitoarea Sidonia, a dat zilele trecute o petrecere mare, cu maneliști celebri, chiar la palatul său din Ferentari. Băieții ei au primit dedicații fără număr de la cântăreți, toată lumea chefuind în cinstea lor. 

Vrăjitoarea Sidonia este autointitulată „Regina magiei albe” în România. În urmă cu nouă ani, mama criminalilor se afla și ea la închisoare, moment în care familia a decis să scoată o manea în cinstea ei, videoclipul fiind filmat chiar în casa ei, potrivit RTV.

Încă 30 de zile de arest

Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc în luna februarie la un hotel de patru stele din zona montană Padina a judeţului Dâmboviţa rămân în arest. Tribunalul Dâmboviţa a decis luni prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv.

Soluţia pe scurt: (...) admite propunerea formulată la data de 04.04.2024 de către Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (...) şi în consecinţă: (...) prelungeşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii: M.L., M.L.J şi M.G.A., toţi aflaţi în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, prin încheierea pronunţată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa la data de 12.02.2024 în dosarul nr. 459/120/2024, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.04.2024 şi până la data de 11.05.2024 inclusiv”, se arată în decizia instanţei.

Sursa video: digi24.ro

Totodată, Tribunalul Dâmboviţa a respins, luni, 8 aprilie 2024, solicitările de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cu măsura preventivă a controlului judiciar, formulate de către inculpaţi, prin mandatarii avocaţi.

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte.

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan.

Anchetatorii au făcut rost de o nouă filmare, din exteriorul acelui bar, care surprinde inclusiv momentul în care Sorin Anghel îl loveşte cu pumnul pe Laurenţiu Fabian, zis Solomon. Avocatul fraţilor din clanul Fabian susţine că inculpaţii au fost provocaţi.

Interlopul iese din bar, urmat de fratele mai mic, Luis. Stă câteva zeci de secunde în parcare şi se întoarce în restaurant, hotărât să-şi ia revanşa. E momentul în care Anghel merge pe terasă şi sparge o sticlă de colţul mesei. Soţia încearcă să-l oprească, dar nu reuşeşte. În încăierarea care a urmat, bărbatul e înjunghiat de Solomon şi se prăbuşeşte pe mai multe lăzi cu băutură din spatele barului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite