Chindia Târgovişte, pentru al treilea an consecutiv în simulatorul FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chindia, în FIFA 22. FOTO: AFC Chindia
Chindia, în FIFA 22. FOTO: AFC Chindia

Pentru al treilea an la rând, Chindia Târgovişte va fi prezentă în cel mai popular simulator de sport din lume. FIFA 22, dezvoltat de EA SPORTS, va fi lansat pe 1 octombrie.

Electronic Arts a anuntat primele detalii despre FIFA 22, printre care tehnologia next-gen HyperMotion. FIFA 22 va fi disponibil la nivel global incepand cu 1 octombrie pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin si Steam, Stadia, PlayStation 4 si Xbox One.

FIFA 22 foloseşte date şi informaţii reale din fotbal pentru a furniza o experienţă de joc ultra-realistă în fiecare meci şi mod de joc, pentru platformele next-gen şi serviciul Stadia: trailer-ul este disponibil aici

FIFA 22 este acum disponibil pentru precomandă.

Tehnologia HyperMotion permite captarea mişcărilor întregii echipe pe teren şi recrearea fidelă a acestor mişcări în animaţii autentice ale jucătorilor, indiferent de faza jocului. Mai mult, algoritmul proprietar EA de machine learning a analizat mai mult de 8,7 milioane de cadre şi capturi avansate de joc, pentru a dezvolta noi animaţii autentice în timp real, generând astfel mişcări fluide şi organice, acoperind o gamă largă de interacţiuni pe terenul de fotbal.

chindia in fifa 22

Noul joc dispune de funcţii inovatoare pentru întreaga experienţă de joc, iar printre cele mai populare moduri de joc se numără Career, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs şi FIFA Ultimate Team.

Atacantul de la Paris Saint-Germain şi star al fotbalului mondial, Kylian Mbappé, este ilustrat pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucător care a primit această distincţie doi ani la rând, alături de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

FIFA 22 este dezvoltat de EA România şi EA Vancouver şi va fi disponibil la nivel global începând cu 1 octombrie 2021 pentru PlayStation 5, Microsoft Xbox Series X|S, PC via Origin şi Steam, Google Stadia, PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite