Câmpul din Muntenia care a înnebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO

0
Publicat:

Un câmp cât vezi cu ochii, din satul Pătroaia Deal, comuna Crângurile, județul Dâmbovița, a devenit multicolor. Doi tineri, soț și soție, au adus lalele din Olanda, pe care le-au plantat pe o suprafață de 30.000 de mp.

Blooms Experience. FOTO Bogdan Velea / Facebook
Blooms Experience. FOTO Bogdan Velea / Facebook

În total vorbim de peste 1.5 milioane de bulbi care au fost plantați pe o suprafață de 3 hectare.

Locul se află la mai puțin de o sută de kilometri de Capitală și 25 de Pitești. În total, 600 de soiuri de lalele, în toată splendoarea lor, de toate culorile, au fost plantate în aer liber.

Sursa video: Mihaela Ghitulescu / Facebook

„Festivalul lalelelor” de la Pătroaia Deal, sub numele „Blooms Experience” este deschis zilnic, între orele 9.00 și 18.00, până la data de 12 mai 2024, oferind astfel o lună întreagă de bucurie, culoare și muzică pentru vizitatorii de toate vârstele.

Această inițiativă reprezintă o premieră pentru Dâmbovița, iar proprietarii dețin și animăluțe, care pot fi admirate în parc, iar copiii sunt bineveniți.

Acum 3 ani am plantat la noi în curte, la o intersecție de străzi, cred că vreo o mie de bulbi, avem o grădiniță mică. Oamenii veneau, se opreau la gard să se uite. Și atunci am zis, de ce nu? Nu toată lumea poate să meargă în Olanda să vadă expoziția”, a spus Gabi Popa, proprietarul câmpului cultivat cu lalelele, la stirileprotv.ro.

Cei care vor să se pozeze între lalelele trebuie să plătească o taxă de intrare de 30 de lei. Copiii sub 7 ani pot intra gratuit. De asemenea, iubitorii de flori pot lua și acasă, contracost. O lalea simplă costă 1,5 lei, iar una dublă, 3 lei.

Târgul de lalele este împărțit în două zone de un canal plin cu apă. Zona expozițională, situată în stânga canalului, oferă oportunitatea de a admira diversitatea soiurilor de lalele, în timp ce partea dreaptă este dedicată pasionaților de floristică, care pot să-și culeagă și să-și creeze propriile buchete dintr-o selecție de flori pregătite special pentru tăiere. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite