VIDEO Declaraţia de dragoste care face furori pe internet: o tânără din Suceava i-a transmis un mesaj inedit fostului iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de mii de români au fost impresionaţi de mesajul transmis de o tânără din Suceava iubitului care o părăsise cu câteva zile mai devreme. Declaraţia de dragoste a strâns aproape 30.000 de likeuri şi a fost distribuită de 2.500 de ori.

„Este ziua în care Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos cadou, dar de care am aflat abia în ziua în care te-am cunoscut! Din păcate, ştim amândoi că relaţia noastră nu a fost una perfectă! Lumea rea a vrut să ne despartă şi a reuşit! Dar, cel mai important e că tot ea ne-a făcut să ne dăm seama că nu avem sens unul fără celalalt. Iubirea noastră nu s-a destrămat şi a crescut pe zi ce trece mai mult! (...) Să nu mai pleci niciodată! Te iubesc, Bibi!”, i-a transmis Ioana Agheorghiesei, o tânără din Suceava, iubitului ei, Răzvan Petrenciuc.

Ioana şi Răzvan s-au despărţit pe 1 octombrie. După două săptămâni, pe 16 octombrie, de ziua lui Răzvan, Ioana i-a transmis, pe Facebook, o inedită declaraţi de dragoste. Tânăra a realizat, cu ajutorul unor prieteni, un videoclip în care, cu ajutorul unor cartoane, i-a transmis lui Răzvan un mesaj emoţionant.

În doar câteva zile videoclipul a fost vizionat de peste 600.000 de ori, a fost apreciat de 29.000 de ori, a fost distribuit de 2.500 de ori şi a strâns sute de comentarii.

Viodeclipul publicat pe Facebook poate fi vizionat aici: http://www.facebook.com/video.php?v=285270531683088

Alte ştiri din Suceava:

Cum arată conacul negociat de Nechifor şi Hrebenciuc pe banii CJ Suceava

Şeful CJ Suceava, implicat de Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Negocieri pe banii instituţiei pentru cumpărarea unui teren de zece hectare

La Suceava, PSD a aspirat 16 primari de la PNL şi PDL

Prinţul Paul, vizat de DNA pentru că ar fi dat mită pentru a primi 30.000 de hectare de pădure din Suceava

„Pârnaie”, stăpânul câinelui care a sfârtecat un copil, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite