„Pârnaie”, stăpânul câinelui care a sfârtecat un copil, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stăpânul câinelui care în martie 2012 a omorât un copil de şase ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru ucidere din culpă.

Nicolai Martiniuc, zis „Pârnaie”, a fost trimis în judecată de Parchetul Tribunalului Suceava pentru ucidere din culpă, după ce, în martie 2012, câinele său a muşcat un copil în vârstă de şase ani, care a murit din cauza rănilor suferite. Martiniuc a fost trimis în stare de judecată în stare de libertate pentru ucidere din culpă şi lovire sau alte violenţe.

În 24 martie 2012, în satul Călineşti-Enache din comuna suceveană Dărmăneşti, câinele lui Martiniuc l-a atacat pe Samir Tcaciuc, un băiat de şase ani, aflat pe imaşul de lângă casă, provocându-i leziuni grave care au dus la deces. Medicii legişti au constatat că moartea a fost provocată de multiple muşcături de câine, mai ales în zona gâtului.

În cursul după-amiezii aceleiaşi zile, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Dărmăneşti, Martiniuc a agresat fizic un bărbat căruia i-a reproşat că a afirmat public că animalul care l-a atacat pe copil îi aparţinea. În urma bătăii, bărbatul agresat a suferit leziuni care au necesitat 16 zile de îngrijiri medicale.

Localnicii le-au povestit autorităţilor că Nicolai Martiniuc creştea câini de talie mare pe care îi folosea la braconat în pădurea din apropierea satului.

Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Suceava.

Alte ştiri din Suceava:

Cea mai mare locuinţă din pre-Cucuteni, veche de 7.000 de ani, a fost descoperită în Suceava

Un sucevean şi-a dat iubita în judecată pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie şi cere daune morale de zece mii de lei

Doi primari, doi judecători, un procuror, un afacerist, avocaţi şi poliţişti, judecaţi pentru şantaj şi corupţie

Sucevenii rămân fără apă caldă. Ultimatum de un milion de euro pentru repornirea centralei

Spectacol de operă, la USV

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite