Suceava: O geantă plină cu droguri descoperită de niște copii într-o șură duce la prinderea unei rețele de traficanți VIDEO

0
Publicat:

O anchetă este în curs de desfășurare la Suceava, după ce o geantă încărcată cu droguri a fost găsită de un grup de copii în podul unei șuri din satul Vicșani.

Drogurile au fost găsite în podul unei șuri
Drogurile au fost găsite în podul unei șuri FOTO arhiva Adevărul

Procurorii DIICOT Suceava au reușit să identifice persoanele care au ascuns geanta acolo, trimițând în instanță pentru trafic de droguri o rețea compusă din 13 tineri, inclusiv doi adolescenți, potrivit telem.ro.

Investigațiile au relevat faptul că unul dintre membrii rețelei a folosit tactici de intimidare în stil mafiot, amenințând să răpească unul dintre adolescenți de pe stradă, deoarece acesta ar fi furnizat informații despre activitățile ilegale ale grupului.

Aceasta nu este singura acuzație adăugată la cea de trafic de droguri în acest dosar. De altfel, în timpul supravegherii, anchetatorii au descoperit că unul dintre principalii suspecți ar fi avut relații sexuale cu o minoră sub 15 ani.

Suspectul ar fi profitat de vulnerabilitatea fetei, care era dependentă de substanțele interzise pe care tot el i le-ar fi furnizat. În urma acestor descoperiri, anchetatorii l-au acuzat pe bărbat de trafic de droguri și de act sexual cu un minor în mod repetat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite