„Mâncătorul de femei” a fost transferat în Spitalul Penitenciar Rahova. I s-a făcut rău de la greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: monitorulsv.ro
FOTO: monitorulsv.ro

Vasile Lavric, cunoscut drept „mâncătorul de femei”, cercetat pentru omor, a fost transferat din arestul Poliţiei Capitalei în Spitalul Penitenciar Rahova.

Rădăuţeanul Vasile Lavric a intrat în greva foamei la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. 

 A refuzat mâncarea din penitenciar şi pachetele pe care le-a primit de acasă, în semn de protest faţă de decizia magistraţilor de a-l cerceta în stare de arest preventiv pentru omor. 

 Aşa se face că starea sa de sănătate s-a deteriorat şi acum are nevoie de îngrijiri medicale. În consecinţă, a fost mutat din „beciul domnesc” la spital.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că aceasta este doar o strategie folosită de rădăuţeanul cunoscut drept „mâncătorul de femei” pentru a-i determina pe magistraţi să-l elibereze din închisoare. 

În urmă cu 7 ani, când a fost arestat preventiv tot într-un dosar de tentativă de omor, Vasile Lavric a făcut greva foamei timp de 43 de zile şi, evident, s-a îmbolnăvit, iar un judecător a decis să-l trimită acasă.

Vasile Lavric este principalul suspect în cazul dispariţiei a patru femei cu care s-a iubit. Este vorba despre cele trei surori Iordache din Rădăuţi, care au dispărut în perioada 1995 -2005, precum şi despre Aurica Bodnărescu, ultima sa concubină, dispărută în luna iulie a anului trecut. 

În perioada 1990 -1995, Lavric a fost căsătorit de două ori. Prima soţie a murit într-un accident de circulaţie împreună cu alte două persoane. Maşina în care se aflau victimele a rămas fără frâne. Accidentul s-a produs la câteva zile după ce soţia l-a anunţat pe mecanicul auto Vasile Lavric că divorţează.

A doua soţie a făcut infract la doar 21 de ani.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în timpul furtunii din Timişoara, după ce poarta de intrare în oraş s-a prăbuşit pe maşina lui

FOTO Urmări devastatoare ale furtunii: Catedrala Mitropolitană din Timişoara a pierdut o cruce de pe un turn, sinagoga a rămas fără acoperiş

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite