Mamă arestată pentru abuzarea sexuală a copiilor săi. Ea i-a pus să și cerșească

0
Publicat:

Femeia din Suceava este cercetată pentru viol și rele tratamente aplicate copiilor săi. Procurorii spun că mama a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copiilor din punct de vedere fizic, intelectual și moral.

Copil abuzat de părinte SURSA Shutterstock
Copil abuzat de părinte SURSA Shutterstock

Un caz cutremurător s-a petrecut în localitatea suceveană Gălănești, unde doi copii au fost abuzați sexual chiar de mama lor și forțați să cerșească.

Femeia de 32 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri, 9 iunie 2023, prin decizia Judecătoriei Rădăuți (Suceava).

Procurorii o cercetează pentru rele tratamente aplicate minorului în condițiile în care, în calitate de mamă, și-a folosit copiii de 5 și 9 ani la cerșit și la acțiuni de natură sexuală.

În perioada 2018 – septembrie 2020, aceasta a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiului ei minor în vârstă aproximativă de 5-6 ani, care se afla în grija ei.

Procurorii susțin că, de asemenea, aceasta a folosit în mod repetat minorul în scopul obținerii de foloase materiale prin practicarea cerșetoriei și l-a constrâns pe fiu să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea, profitând de imposibilitatea acestuia de a se apăra sau de a-și exprima voința pe fondul vârstei extrem de fragede.

Totodată, ea este acuzată că, în perioada 2018 – septembrie 2020, în calitate de mamă, a exercitat în mod repetat violențe fizice asupra fiicei ei minore în vârstă aproximativă de 9-10 ani, care se afla și ea în grija ei.

De asemenea, femeia ar fi folosit în mod repetat minora în scopul obținerii de foloase materiale prin practicarea cerșetoriei și, în prezența minorei, s-a întâlnit și a întreținut relații sexuale cu diferiți bărbați necunoscuți și cunoscuți, posibil în scopul practicării prostituției.

Anchetatorii susțin că, în aceste împrejurări, minora a fost expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale.

Inculpata a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind dusă sub escortă în arestul IPJ Suceava.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, arată Parchetul Judecătoriei Rădăuți.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite