Isteria de la pompă l-a lăsat pe Ştefan Mandachi fără combustibil la Porsche. „Niciodată n-am văzut aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Ştefan Mandachi/Facebook
FOTO: Ştefan Mandachi/Facebook

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi, posesorul unui bolid de lux, a relatat pe contul său de Facebook cum a rămas fără combustibil în seara în care zeci de mii de români stăteau la cozi în staţiile de carburanţi ca să-şi facă stocuri.

Ştefan Mandachi a scris că isteria de la pompă l-a prins în timp ce se afla la volanul maşinii sale. El se deplasa pe direcţia Vatra Dornei – Suceava, când indicatorul autoturismului l-a avertizat că mai are combustibil pentru doar 40 de km. 

Antreprenorul nu s-a îngrijorat pentru că ştia că pe drum poate să alimenteze de la vreo şapte staţii de carburanţi.

„Prin urmare, pe relaxare, n-am oprit la Petrom, unde mi s-a părut că e suspect de aglomerat, fără să-mi pun problema “de ce”. Efectiv mintea mea n-a putut procesa coada enormă, decât vizual. Pentru că niciodată n-am văzut ceva similar.

Mi-am zis ca opresc la Peco Mol din Humor, ca să evit Lukoil. Trec năuc pe lângă Lukoil din Câmpulung unde acum 20 minute (ora 19:55) erau 200 maşini. Coadă triplă faţă de Petromul din Dorna.

Indicatorul meu de la benzină nu se dezminte şi ţipă. (Eram demult obişnuit cu el).

Dacă în urmă cu trei minute n-aş fi băgat benzină decât dintr-un Peco de brand, acum am tăbărât în primul coteţ de benzinărie care mi-a apărut în cale. Mă gudur pe lângă un angajat să-mi vândă 2 litri de gaz, ca să mă târâi până la Suceava. “Nu mai avem benzină!”.

Demarez panicat spre Socar. Aici, coada e până la Humor. Nu-i văd capătul. Abia ating acceleraţia uitându-mă cu un nod în gât, spre orizont. Cu o ultimă speranţă, mă uit disperat în depărtare, spre Mol. Porschele plânge că rămâne fără gaz, eu o ţin la consum, abia mângâi frâna şi acceleraţia, să nu pierd demarajul. Cele trei liniuţe îmi arată că fundul rezervorului e uscat”, a scris suceveanul. 

Până la urmă el susţine că s-a resemnat, a parcat paşina pe dreapta şi a plecat „după un bidon la Suşiava”.  

Vă mai recomandăm să citiţi:

Cum se formează preţul benzinei şi cât ar trebui să fie la pompă

Cât costau carburanţii joi dimineaţă după zvonurile că se vor scumpi peste noapte cu 2 lei şi panica de miercuri seară

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite