Isterie la benzinărie. Tânără bătută la Iaşi pentru că nu a respectat rândul la pompă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Daniel Guţă / Arhiva Adevărul
FOTO: Daniel Guţă / Arhiva Adevărul

A fost înregistrat şi primul scandal în benzinărie, în urma cozilor kilometrice din seara zilei de 9 martie, după ce un zvon a fost suficient pentru ca românii să se înghesuie să facă plinul.

O tânără în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital în seara zilei de 9 martie, agresată împreună cu prietenul ei, de către o altă persoană într-o benzinărie din Iaşi, în timp ce aceştia stăteau la coadă pentru a ajunge la pompă. 

Din primele informaţii, tânăra nu a respectat rândul şi a intrat în faţă, iar acest lucru l-a deranjat până la extrem pe agresor. 

„La data de 09 martie ac, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către o tânără, de 22 ani despre faptul că, în urma unui conflict spontan cu un bărbat, atât ea cât şi prietenul ei au fost agresaţi de către acesta. Conflictul a avut loc în apropierea unei benzinării, în timp ce aceştia stăteau în coloană, pentru a alimenta autoturismele cu carburant. Tânăra a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea luării măsurilor legale”, au transmis poliţiştii ieşeni. 

Fata a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar prietenul ei nu a avut nevoie de investigaţii medicale.

„Am primit un apel la 112 de pe strada Sfântul Andrei, unde a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin, de 22 ani, în contextul zvonului creşterii preţului la carburant, care declarativ nu a respectat rândul. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei”, a declarat Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cât costă carburanţii joi dimineaţă după zvonurile că se vor scumpi peste noapte cu 2 lei şi panica de miercuri seară

Wali, cel mai cunoscut lunetist din lume, a sosit în Ucraina să lupte contra invaziei ruse

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite