Incident șocant pe Aeroportul din Suceava: două avioane Wizz Air s-au tamponat. Momentul accidentului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident șocant s-a petrecut pe pista Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare ” din Suceava. Două avioane Wizz Air s-au ciocnit, iar ambele zboruri au fost amânate. Astfel, pasagerii care plecau spre Dortmund și Bergamo au rămas la sol.

Conform 7iasi.ro, avionul de Bergamo era parcat, în vreme ce aeronava care urma să plece spre Dortmund era deja în deplasare.

Din primele informații, cele două avioane au aripile secționate, cursa Wizz Air spre Dortmund are aripa principală stângă lovită, iar cursa spre Bergamo si aripa dreaptă. Aeronava ce urma să plece la Dortmund a lovit-o pe cea care trebuia să decoleze spre Bergamo. 

Cele două avioane aveau pasageri la bord când s-au lovit pe Aeroportul din Suceava, ambele aparținând companiei WizzAir. Din primele informații, a fost o tamponare fără urmări grave.

Incidentul a avut loc pe pista aeroportului din Suceava FOTO 7iasi.ro
Incidentul a avut loc pe pista aeroportului din Suceava FOTO 7iasi.ro

A vrut să prindă avionul din mers

La data de 6 martie, un alt incident a avut loc în România, însă pe Aeroportul Otopeni. Scene incredibile au fost filmate pe pistă, având ca protagonistă o femeie cu un copil mic în brațe. Pentru că ratase decolarea, aceasta a încercat să prindă avionul din mers, după ce a forțat ieșirea de urgență. Ea a fost oprită la timp de personalul aeroportuar.   

Conform libertatea.ro, scenele incredibile au avut loc duminică, 5 martie. Femeia, de origine egipteană, nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru cursa București-Londra, deși a fost chemată de mai multe ori. „A venit când aeronava era deja în procedura specifică pentru decolare, a forțat două uși cu încheietoare electromagnetică, apoi a intrat pe burduf, de unde a coborât pe platformă”, au spus reprezentanții Aeroportului Otopeni pentru Libertatea. 

Femeia, care avea un copil de câteva luni în brațe, a fost controlată la punctul de Securitate, dar a forțat ieșirile de urgență, în situația disperată de a prinde avionul.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite