Încă o nuntă cu 100 de invitaţi spartă de autorităţi. Cum au încercat mirii să îi păcălească pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: adevarul
FOTO: adevarul

Poliţiştii din municipiul Suceava au spart o nuntă la care participau aproximativ 100 de persoane. Organizatorii au fost amendaţi, iar invitaţii au fost trimişi acasă.

Nunta a fost loc într-un restaurant din municipiiul Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute. 

Surse neoficiale susţin că la intrare în sală era o pancartă pe care scria că evenimentul este o reuniune religioasă între două persoane. 

Aspectul nu i-a păcălit însă pe poliţişti. Organizatorii au fost amendaţi, iar invitaţii au fost trimişi acasă.

„Având în vedere restricţiile în vigoare privind prevenirea şi combaterea pandemiei COVID-19, organizatorul a fost sancţionat contravenţional conform art. 65, lit. j din Legea 55/2020, cu amendă în cuantum de 3.000 lei. 

De asemenea, administratorul care deţine unitatea hotelieră şi salonul de evenimente a fost sancţionat contravenţional conform art. 65, lit. j din Legea 55/2020, cu amendă în cuantum de 3.000 lei. 

Totodată, participanţii la eveniment care au părăsit interiorul sălii la solicitarea organelor abilitate, au fost sancţionaţi cu avertisment cu privire la respectarea restricţiilor în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Suceava. 

Cu o săptămână înainte, poliţiştii au spart o nuntă care a avut loc într-un restaurant al antreprenorului Ştefan Mandachi. Organizatorii au transmis ulterior un comunicat de presă arătând că restaurantul nu a găzduit o nuntă, ci un eveniment religios. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Românca suspectă în „jaful secolului” a refuzat să dea poliţiei PIN-ul telefonului: a invocat confidenţialitatea profesiei de escortă

Verdict neaşteptat în cazul românilor acuzaţi la Londra de „jaful secolului”. „Au plâns la aflarea sentinţei”

 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite