Educatoare arestată pentru agresarea sexuală a trei fetiţe de la grădiniţă. Un profesor de biologie este anchetat şi el pentru aceeaşi faptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa STS
Sursa STS

O femeie de 51 de ani din municipiul Suceava, educatoare la o grădiniţă din Bosanci, a fost reţinută de poliţişti pentru că a agresat sexual trei fetiţe cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani.

Cazul a fost descoperit în urma unei sesizări făcute chiar de educatoare.

În ziua de 17 decembrie 2021, femeia a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că maşina sa, marca Dacia Sandero, parcată în faţa locuinţei din municipiul Suceava, a fost incendiată.

Oamenii legii au identificat autorul în baza unor imagini video surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Este vorba despre un bărbat din comuna Bosanci, care la vremea respectivă a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile.  

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat maşina este tatăl a două fetiţe minore şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol şi agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale. Femeia este educatoare a unei grădiniţe din Bosanci, iar cele două fete frecventau respectiva unitate de învăţământ.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Mai exact, femeia, educatoarea lor, le-a dezvirginat cu degetul pe fetiţe. Ea le-a băgat degetul în vagin, nu o dată, folosindu-se de diferite ocazii. 

În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost arestată pentru 30 de zile. 

Oamenii din Bosanci sunt şocaţi de cele întâmplate. Ei o considerau pe femeie una dintre cele mai bune educatoare din comunitate. 

„Adevărul“ încearcă să contacteze Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava pentru un punct de vedere. De îndată ce reprezentanţii ISJ vor răspunde apelurilor, opinia acestora va fi publicată.

LATER EDIT 

Un alt dascăl din Suceava este cercetat pentru infracţiune sexuală. ”Au fost continuate cercetările în cauza din data de 12 ianuarie a.c., când o elevă, de 14 ani, ar fi fost victima unor avansuri cu tentă sexuală şi a unui comportament indecent şi provocator, din partea unui bărbat, de 59 de ani. După continuarea cercetărilor, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea, pentru 30 de zile”, a transmis IGPR, citat de News.ro.  

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 59 de ani este profesor de biologie la şcoala gimnazială la satul Costâna, comuna Todireşti. Fata de 14 ani, din clasa a VII-a, era eleva sa, iar la ore profesorul i-a făcut avansuri, abordând-o apoi în curtea şcolii pentru a o determina să întreţină cu el relaţii sexuale. Fata l-a înregistrat cu telefonul mobil şi i-a arătat mamei sale filmuleţul, iar apoi femeia a mers la poliţie. 

Vă mai recomandăm: 

Imagini porno cu o profesoară, virale printre elevi. Femeia le-a publicat din greşeală noaptea, pe WhatsApp 

Copii abuzaţi sub ochii autorităţilor. Anchetă după acuzaţii grave legate de un centru al Protecţiei Copilului Braşov

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite