UPDATE Accident cu trei răniţi pe DN 21. Una dintre victime, încarcerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În accident au fost implicate patru autoturisme FOTO ISU Ialomiţa
În accident au fost implicate patru autoturisme FOTO ISU Ialomiţa

Patru persoane sunt încarcerate, având diferite leziuni, în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule produs vineri pe DN 21 Slobozia-Brăila, în apropierea localităţii Iazu.

UPDATE. Conform ISU Ialomiţa, vineri, 22 aprilie, în jurul orei 13.35, salvatorii au fost alertaţi că pe raza localităţii Iazu s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme şi 11 persoane: 7 adulţi şi 4 copii).

Pentru gestionarea situaţiei, la faţa locului au fost alocate trei echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au intervenit patru echipaje ale SAJ Ialomiţa şi elicopterul SMURD Constanţa.

În accident au fost răniţi trei adulţi, dintre care unul a rămas încarcerat. Victima era conştientă şi cooperantă în momentul în care a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predată echipajului de pe elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

slobozia accident DN 21 FOTO ISU Ialomita

Una dintre victime a fost găsită încarcerată FOTO ISU Ialomiţa

Alte două victime, o femeie şi un bărbat, au fost monitorizate la locul intervenţiei, ulterior fiind preluate de către două echipaje ale SAJ şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii suplimentare.

slobozia accident DN 21 FOTO ISU Ialomita

Maşinile au fost avariate serios în impact FOTO ISU Ialomiţa

Celelalte şase persoane, doi adulţi şi patru copii au fost monitorizate la locul intervenţiei, ulterior refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, precum şi sablarea carosabilului. Poliţia a deschis o anchetă pentru stablirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

slobozia accident DN 21 FOTO ISU Ialomita

Elicopterul SMURD, chemat să preia una dintre victime FOTO ISU Ialomiţa

Ştirea iniţială

"Pe DN 21 Slobozia-Brăila, în apropierea localităţii Iazu, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule. În urma coliziunii, patru persoane sunt încarcerate, cu diferite leziuni", anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Conform poliţiştilor, se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski afirmă că Ucraina are nevoie de 7 miliarde de dolari lunar pentru a compensa pierderile financiare

Alegeri prezidenţiale în Franţa. Europa, un subiect amplu dezbătut: Viziunile diametral opuse afişate de Macron şi Le Pen

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite