Patru hectare de teren agricol, făcute scrum în Ialomiţa. Cine a provocat focul

0
0
slobozia incendiu la Misleanu FOTO ISU Ialomita
Patru hectare de cultură au fost pârjolite de foc FOTO ISU Ialomiţa

Patru hectare de culturi, miri┼čti de gr├óu, precum ┼či vegeta┼úie uscat─â din mai multe gospod─ârii, au fost p├órjolite de foc ├«n satul Misleanu, Ialomi┼úa, din cauza unor copii care s-au jucat cu chibriturile.

Conform ISU Ialomi┼úa, interven┼úia a fost una dificil─â ┼či a necesitat efort complex din partea pompierilor ialomi┼úeni miercuri, 29 iunie, ├«n comuna Perie┼úi, sat Misleanu.┬á

Pompierii au fost solicita┼úi s─â intervin─â pentru stingerea unui incendiu izbucnit la culturi ┼či miristi de gr├óu, precum ┼či vegeta┼úie uscat─â, din mai multe gospod─ârii, ├«n urma c─âruia au fost distruse patru hectare.

Din primele cercet─âri la fa┼úa locului, cauza probabil─â de izbucnire a incendiului a fost stabilit─â ca fiind jocul copiilor cu focul, a transmis ISU C─âl─âra┼či.

Pompierii ├«i avertizeaz─â pe adul┼úi c─â este interzis─â p─âstrarea surselor de foc, cum sunt chibrituri, brichete, lum├ón─âri, l─âmpi cu gaz ┼či altele asemenea, ├«n locuri ├«n care au acces copiii.┬á

De asemenea, nesupravegherea copiilor, precum ┼či blocarea lor ├«n cas─â cu lum├ón─âri aprinse, sobe, plite ┼či/sau aparate electrice aflate ├«n func┼úiune este strict interzis─â.

Luarea m─âsurilor pentru prevenirea jocului copiilor cu focul ├«n condi┼úii ┼či ├«n locuri ├«n care se pot produce incendii constituie o obliga┼úie a persoanelor care r─âspund, potrivit legii, de cre┼čterea, educarea ┼či ├«ngrijirea copiilor, sus┼úin reprezentan┼úii ISU Ialomi┼úa.

V─â recomand─âm s─â citi┼úi ┼či:

LIVE TEXT | R─âzboi ├«n Ucraina. Armata rus─â a lansat noi rachete asupra regiunii Odesa. Jum─âtate din rachetele ruse┼čti sunt din epoca sovietic─â

Care este secretul propagandei lui Putin. De ce are a┼ča mare trecere ├«n r├óndul ru┼čilorUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite