Misiune dificilă pentru salvarea unui cioban găsit inconştient pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Misiune dificilă pentru pompieri la Adâncata FOTO ISU Ialomiţa
Misiune dificilă pentru pompieri la Adâncata FOTO ISU Ialomiţa

Un cioban din localitatea Adâncata a fost găsit mai mult mort decât viu duminică seară, în jurul orei 22.15, pe islazul localităţii. Misiunea de salvare a fost dificilă din cauza drumului greu accesibil, dar şi a ploilor puternice.

Prin apel la 112, în jurul orei 22.15, pompierii au fost solicitaţi duminică seară să intervină pentru salvarea unei persoane inconştiente aflată pe un islaz pe raza localităţii Adâncata.

 La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu o ambulanţă SMURD. Accesul până la victimă nu a putut fi făcut cu ambulanţa,din cauza drumului greu accesibil ( aproximativ un kilometru au parcurs pompierii de unde au lăsat ambulanţa până la victimă). Salvatorii, cu ajutorul unei tărgi şi ajutaţi de câţiva localnici, au transportat victima până la ambulanţă, printr-o zonă afectată de ploi, traversând şi râul Prahova pe o punte. 

Victima, un bărbat de aproximativ 70 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. A fost transportată şi predată în stare de semiconştienţă la Spitalul Municipal Urziceni de către un echipaj SAJ solicitat în sprijin.

Vă mai recomandăm şi:

Cât de bogaţi sunt primii oameni în stat

Celebra Neta Şaptebani, şefa Vămii Moraviţa, „traumatizată” de schimbarea din funcţie înainte de termen

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite