Un constănţean, prins în timp ce încerca să pună în circulaţie euro falşi. Percheziţii la patru locuinţe

0
0
Euro Arhiva Adevarul
Euro Arhiva Adevarul

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au surprins, în flagrant delict, un bărbat, în timp ce ar fi intenţionat să pună în circulaţie o sumă de bani contrafăcută. Acesta a fost reţinut, pentru 24 de ore.

La data de 15 ianuarie, în jurul orei 18.00, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au  desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 23 de ani, în timp ce a intenţionat să pună în circulaţie 1.730 de euro, contrafăcuţi. 

Concomitent, poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Constanţa, la locuinţele a patru persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsificare de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. 

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul de 23 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri legale. 

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, precum şi de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

Vă recomandăm şi:  

Judecătorii au ridicat barierele din centrul istoric al Constanţei. Motivarea deciziei

Trei secţii ale Spitalului din Mangalia au fost închise temporar. Cadrele medicale s-au infectat cu SARS-CoV-2

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite