Accident cu doi bătrâni răniţi pe podul de la Coşereni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe Dn2, pe podul de la Coşereni FOTO ISU Ialomiţa
Accidentul a avut loc pe Dn2, pe podul de la Coşereni FOTO ISU Ialomiţa

Doi bătrâţni au scăpat ca prin minune cu viaţă  dintr-un accident rutier petrecut ieri pe DN2, pe podul de la Coşereni.

Ieri, în jurul orei 11:25, salvatorii de la Detaşamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa - substaţia Urziceni, venit în sprijin, la un accident rutier  pe DN 2, pe podul de la Coşereni.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, un autoturism a intrat într-un parapet de pe marginea drumului. În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul  maşinii şi  soţia acestuia, cu vârste de 71 de ani, respectiv 72 de ani. Victimele, conştiente  şi neîncarcerate,  au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ la locul intervenţiei. 

După acordarea primului ajutor medical, cei doi bătrâni au refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, precum şi sablarea carosabilului.

Vă mai recomandăm şi:

Zece greşeli pe care le fac hipertensivii, pericol uriaş. Medic: Nu te doare, lucrează până te ucide

EXCLUSIV Amiral american: „Ne putem aştepta la conflicte între Rusia şi aliaţii NATO din cauza bogăţiilor din Marea Neagră”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite