Mesajul şoferului drogat care a făcut prăpăd pe străzile din Iaşi şi a rănit o persoană: „Vă iubesc pe toţi!“. Cum a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Ziaruldeiaşi.ro
Foto: Ziaruldeiaşi.ro

Opt maşini distruse şi o persoană rănită este bilanţul nebuniei create de tânărul de 23 de ani, bănuit că era sub influenţa drogurilor când a făcut prăpăd pe străzile din Iaşi.

Individul a furat o maşină şi apoi a gonit nebuneşte kilometri întregi pe străzile oraşului, lasând în urmă opt maşini distruse. Acesta a fost prins la scurt timp după ce şi-a abandonat maşina în faţa gării de un pompier aflat în timpul liber, care l-a predat apoi poliţiştilor.

Tânărul a gonit pe contrasens şi s-a oprit abia după ce a lovit în plin trei autoturisme.

„Era să omoare oamenii pe trecerea de pietoni. Noroc ca au fost atenţi... Doamne fereşte, ce specimen!", spune Alexandra Cazacu, martor.

De asemenea, Vlad Apetrea, martor, afirmă că: „L-am întâlnit şi eu. La intersecţia spre BJATM i-a sărit un far de la denivelări. Maşina era lovită în faţa şi fără număr. A trecut pe roşu."

„L-am văzut în Valea Lupului a izbit un Opel Astra albastru şi a plecat mai departe", transmite Albert Ciobanu, martor.

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea din secţia de poliţie, ce s-a întâmplat, tânărul a transmis: „Ştiţi! Vă iubesc pe toţi!”.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi, a declarat: Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. A fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge.

Chiar dacă nu consumase alcool şi avea permis valid, poliţiştii au avut parte de o altă surpriză. Maşina nici măcar nu era a lui. Bărbatul a petrecut cu un prieten toată noaptea, prieten care împrumutase o maşină de la altcineva.

Dimineaţă a luat pur şi simplu cheile fără să spună nimănui şi a plecat. Acum are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi furt. Tânărul a ajuns şi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiza psihiatrică.

    

Citeşte şi: Un şofer drogat a făcut prăpăd pe străzile din Iaşi. A avariat 15 maşini şi un tramvai VIDEO

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite