VIDEO Proteste la Caracal, în faţa „casei ororilor“. Sute de oameni revoltaţi: „Daţi-i şi lui foc, să vadă cum e!“

0
0

Sute de oameni s-au adunat încă din timpul zilei în faţa imobilului în care se presupune că a fost ucisă Alexandra Măceşanu, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modul cum s-a desfăşurat ancheta. Caracalenii protestează şi la această oră.

Aproximativ 400 de persoane se află în faţa imobilului din Caracal în care anchetatorii presupun că Gheorghe Dincă a sechestrat-o şi ulterior a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, dispărută în 24 iulie 2019. Oamenii sunt nemulţumiţi de modul cum anchetatorii au acţionat în cazul dispariţiei Alexandrei, caz în care între timp s-a schimbat încadrarea, în prezent Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat dosarul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, efectuând cercetări pentru infracţiunea de omor.

CITIŢI ŞI: Dezastrul scandalos al anchetei fetelor răpite în Caracal. Alexandra a sunat în van la 112, poliţiştii au mers pe altă pistă şi au pierdut timp adormind câinii

Cum puteau interveni legal poliţiştii pentru salvarea fetei răpite în Caracal

Imagine indisponibilă

Mesajul pe care îl transmit oamenii este „Nepăsarea voastră distruge vieţi“, cu referire la timpul lung scurs între apelul Alexandrei, disperat, la 112, şi momentul în care poliţiştii au ajuns efectiv în imobil. S-au scurs între cele două momente 19 ore, timp în care se suspectează că Alexandra a fost ucisă, tranşată, iar trupul său ar fi fost ars. Bijuteriile fetei au fost găsite într-un butoi metalic şi au fost recunoscute de părinţi. Oamenii cer acum ca cei vinovaţi să plătească şi cer demisii, nu toţi fiind la curent cu ultimele decizii adoptate, respectiv destituirea şefului Poliţiei Române, Ioan Buda, destituirea prefectului judeţului Olt, Silviu Neacşu, destituirea şefului Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, dar şi a şefilor IPJ Olt.


Oamenii care protestează au permis cu greu poliţiştilor să-l scoată din curte pe bărbatul pe care aceştia îl cred vinovat de crimă, poliţiştii şi jandarmii reuşind să creeze un culoar. Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt pentru audieri, după ce în cusrul serii de vineri, 26 iulie 2019, a fost de adesemea condus la Medicina Legală pentru a fi examinat şi pentru a-I fi recoltate probe biologice, surse din anchetă spunând că pe trupul bărbatului sunt urme de păr ars.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă


 

Imagine indisponibilă
Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri