VIDEO Grătar la pădure de 1 Mai, cu poliţiştii pe urme. „La Saru suntem, trimiteţi Poliţia la Saru!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
petrecere transmisa pe facebook

Un grup de petrecăreţi care s-a întâlnit la pădure de 1 Mai, sfidând restricţiile de circulaţie, a încheiat petrecerea de nevoie, după ce imaginile transmise pe Facebook le-au adus tinerilor Poliţia pe urme.

Poliţiştii din Olt s-au sesizat urmârind mai multe imagini transmise pe o reţea de socializare şi au pornit în căutarea unui grup de aproximativ 10 petrecăreţi. Imaginile au fost transmise dintr-o pădurice şi erau urmărite pe profilul unuia dintre participanţi de mii de prieteni. Petrecăreţii au anunţat chiar că nu se tem şi că nu puteau rata ocazia de a ieşi împreună, conform tradiţiei, în pădurea Saru, din vecinătatea localităţii Balş. „Să vină poliţia! Trimiteţi poliţia! Alo, 112!“, s-au grozăvit tinerii pe Facebook, iar poliţiştii chiar au pornit în căutarea lor.

„În urma imaginilor apărute pe o reţea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanţele militare, poliţiştii din cadrul Sectiei de Poliţie Rurală Osica s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru a le identifica şi pentru a stabili situaţia de fapt, urmând a fi luate măsuri legale“, a transmis IPJ Olt.

Până la această oră a fost identificată o persoană, însă poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi participanţi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite