UPDATE Accident cumplit în Olt. O maşină s-a răsturnat într-un canal cu apă, un bărbat a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au scos maşina din canalul cu apă . Şoferul estre în stare gravă FOTO. martor
Pompierii au scos maşina din canalul cu apă . Şoferul estre în stare gravă FOTO. martor

Autorităţile au fost sesizate vineri-seara, 11 iunie 2021, despre un eveniment soldat cu o persoană accidentată grav, în localitatea Brâncoveni, din judeţul Olt.

UPDATE: În ciuada eforturilor echipajelor de prim-ajutor  de a-l salva pe tânărul de 35 ani, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

UPDATE: Bărbatul care se afla în maşină are 35 ani şi este din localitatea Brâncoveni. Echipajele de prim ajutor execută în continuare manevre de resuscitare pentru a-i salva viaţa.

„La data de 11 iunie a.c., orele 18.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Brâncoveni, între satele Brâncoveni şi Ociogi, un autoturism este răsturnat într-un canal cu apă.nUn bărbat de 35 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, din direcţia Brâncoveni către Ociogi, din cauze încă neidentificate a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un canal cu apă“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

În continuare poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa şi Biroului Rutier Slatina sunt la faţa locului pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.  

Ştirea iniţială

Din primele date, o maşină s-ar fi răstrunat într-un canal de fugă, o persoană fiind în stare foarte gravă. Zona este însă destul de greu accesibilă. Pompierii şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au trimis la faţa locului echipaje.

„Peste 20 de pompieri din cadrul Gărzii Osica de Sus şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenţie şi o barcă cu motor,a cţionează în localitatea Ociogi, la un autoturism căzut într-un canal cu apă.

o masina s-a rasturnat intr-un canal in olt

Din primele date în autoturism se afla o singură persoană, care a fost extrasă şi se află în stop cardio-respirator“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.

Ştire în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite