Un nou accident pe E 574, în județul Olt. Traficul este complet blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul este complet blocat pe drumul european E 574, în urma unui accident petrecut, joi-seară, 16 martie 2023, în afara localității Jitaru, în județul Olt.

Traficul în zonă este blocat FOTO: martor
Traficul în zonă este blocat FOTO: martor

În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 - European 574 este blocat pe ambele sensuri de deplasare, ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au precizat reprezentanții Poliției Olt.

Conform informațiilor oferite de ISU Olt, este vorba despre un accident rutier în care sunt implicate trei autovehicule: un tir, un autotren cu remorcă și un autoturism.

În accident este implicat și un autoturism FOTO: martor
În accident este implicat și un autoturism FOTO: martor

„Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere, o autospeciala pentru descarcerare și două echipaje SMURD. Sunt monitorizate două persoane din autoturism. Intervenția este în dinamică”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

Ulterior, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt a transportat o persoană, conștientă, cu traumatism toracic, la Unitatea de Primiri Urgențe Slatina.

Trei autovehicule sunt implicate în accident FOTO: martor
Trei autovehicule sunt implicate în accident FOTO: martor

Este al doilea accident petrecut în ultimele ore pe E 574. Un tânăr în vârstă de 23 ani a fost grav rănit, la Negreni. Tânărul, aflat singur în mașină, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit de pe drum, căzând cu mașina în pârâul Negrișoara.   

Pe rețelele sociale se vorbește însă de patru accidente petrecute astăzi, 16 martie 2023, în aceeași zonă. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite