Un agent de pază al firmei care monitorizează complexul ALTEX din Slatina a fost găsit mort la lucru UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul era angajatul unei firme de pază care asigură securitatea complexului comercial ALTEX Slatina FOTO: Alina Mitran
Bărbatul era angajatul unei firme de pază care asigură securitatea complexului comercial ALTEX Slatina FOTO: Alina Mitran

Un bărbat de 59 ani, din Slatina, a fost găsit decedat în camera de monitorizare sisteme de incendiu şi efracţie. Bărbatul era angajat al unei firme care asigură paza centrului comercial ALTEX din Slatina.

UPDATE: Conform informaţiilor ITM Olt, bărbatul era angajat la două societăţi de pază din Bucureşti, la una dintre acestea având normă întreagă, iar la a doua lucrând în baza unui contract cu timp parţial şi asigurând servicii de mentenanţă.

„Foarte important este ca din anchetă să reiasă dacă controlul medical periodic a fost făcut şi dacă a avut contraindicaţii“, a declarat şeful Inspectoratului Teritoarial de Muncă Olt, Cristian Ungureanu.  

Ştirea iniţială

Descoperirea au făcut-o, luni, 14 februarie 2022, în jurul orei 9,00, colegii bărbatului, la schimbarea de tură. L-au găsit pe bărbat în camera în care erau instalate monitoarele camerelor de supraveghere din complexul Altex din Slatina. Pe birou se aflau şi mai multe medicamente, cel mai probabil bărbatul încercând să-şi administreze tratamentul. Cu o zi înainte bărbatul ar fi acuzat dureri în piept.

Decesul ar fi survenit cu ore înainte ca bărbatul să fie descoperit. Cauza exactă a morţii va fi stabilită de către Medicina Legală, însă nu sunt indicii ale unei morţi suspecte. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă şi neluarea şi nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă. 

Bărbatul era angajat pe post de agent de pază la camera de monitorizare sisteme de incediu şi efracţie.

În urma sesizării, la faţa locului au ajuns şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, a transmis IPJ Olt, evenimentul survenind în timpul programului de lucru.

„În această dimineaţă, în jurul orei 09:10, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un angajat al unei firme de pază, ce efectua serviciul la o societate comercială, din municipiul Slatina, a fost găsit decedat. La faţa locului, s-a deplasat o echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina pentru efectuarea de cercetări. Trupul bărbatului, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai ITM Olt“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sfârşit groaznic al unui bărbat care s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în lacul unei balastiere. Poliţia şi ITM cercetează cazul UPDATE-VIDEO

A rămas fără două degete după ce a fost pusă să lucreze la un utilaj. Amenda penală pentru şeful de la Fabrica de Arme, respinsă de judecător

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite