Trei tineri din Olt care au furat salam, pulpe de pui și înghețată, reținuți. Produsele nu au mai putut fi recuperate

0
Publicat:

Trei tineri din orașul Piatra-Olt, județul Olt, au furat produse alimentare din depozitul unui magazin alimentar, ziua în amiaza mare. Au fost prinși și reținuți.

Tinerii au evitat magazinul, aprovizionându-se fără să plătească, din depozit FOTO: Shutterstock
Tinerii au evitat magazinul, aprovizionându-se fără să plătească, din depozit FOTO: Shutterstock

Furtul a avut loc marți, 6 iunie 2023, în jurul orei 10,00, din depozitul unui magazin din orașul Piatra-Olt. Câteva ore mai târziu angajații magazinului au sesizat lipsa produselor și au anunțat polițiștii.

În fapt, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din orașul Piatra-Olt, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.300 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Hoții au furat mezeluri, pulpe de pui, dar și înghețată și ce le-a mai fost la îndemână în depozitul din imediata apropiere a magazinului alimentar dintr-o cunoscută rețea de retail.

„În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt au identificat doi tineri, în vârstă de 26 de ani, respectiv 19 ani, și un minor, în vârstă de 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 iunie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor trei persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt. 

Procurorul de caz i-a plasat, astăzi, pe cei trei sub control judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul creat mgazinului nu a mai putut fi recuperat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite