Trei tineri din Corabia, răniţi într-un grav accident la Vişina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul maşinii nu a păţit nimic, spre deosebire de pasagerii din autoturism...
Şoferul maşinii nu a păţit nimic, spre deosebire de pasagerii din autoturism...

Trei tineri au ajuns la spital sâmbătă – 10 mai, după ce au fost victime ale unui accident provocat de şoferul autoturismului în care se aflau cu toţii. Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară şi a fost la un pas de a se transforma într-o tragedie, autoturismul implicat răsturnându-se de mai multe ori în afara părţii carosabile.

Mai precis, accidentul a avut loc în jurul orelor orele 22.20, pe D.J. 604 de pe raza comunei Vişina, în afara localităţii. La acea oră, un tânăr din oraşul Corabia,  respectiv Vlad M. (19 ani), în timp ce conducea un autoturism pe drumul menţionat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare din cauza neatenţiei în conducere şi a părăsit partea carosabilă. Drept urmare, maşina s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei, pe un câmp din imediata apropiere.

“Din accident a rezultat rănirea a trei pasageri cu vârste cuprinse între 19-20 de ani care se aflau în acel moment în autoturism, dintre care unul a fost transportat la Spitalul nr. 1 din Craiova din cauza rănilor grave suferite”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.

Situaţia celor trei răniţi în accident se prezintă după cum urmează: Mariana S. (20 ani), din oraşul Corabia, a fost transportată la Spitalul Orăşenesc din Corabia, Diana D. (19 ani), tot din Corabia, a fost transportată la secţia Primiri Urgenţe a Spitalului nr. 1 din Craiova, respectiv Marius M. (19 ani), tot din oraşul Corabia, care a fost transportat la Spitalul municipal din oraşul Caracal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 

Mai puteţi citi:

Fetiţă de opt ani din Slatina, victimă inocentă a unui hoţ din locuinţe

Mafia construcţiilor de la Corabia, “greblată” de mascaţii şi procurorii DIICOT

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite