Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea pentru pietoni, la Slatina, consumase alcool VIDEO

0
Publicat:

Femeia care a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni, la Slatina, avea 51 ani și era angajata Spitalului Județean de Urgență Slatina. Șoferul vinovat consumase băuturi alcoolice.

Accidentul s-a produs pe trecerea pentru pietoni din fața Spitalului Județean de Urgență Slatina, o femeie în vârstă de 51 ani, liftieră în cadrul spitalului, fiind lovită de o mașină circula urca cu viteză foarte mare, spun martorii, către ACR. Femeia a fost surpinsă chiar pe trecere, fiind aruncată câțiva metri. Mașina a intrat ulterior pe contrasens, lovind o altă mașină, condusă de o femeie. Cea de-a doua mașină a ajuns, în urma impactului, pe trotuar.

Femeia a fost lovită  pe trecerea pentru pietoni FOTO: Alina Mitran
Femeia a fost lovită pe trecerea pentru pietoni FOTO: Alina Mitran

Femeia rănită grav a fost preluată chiar de personalul de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, nemaiașteptându-se sosirea ambulanței. Victima a intrat însă în stop cardio respirator, după zeci de minute de eforturi disperate de a o salva personalul medical declarând decesul.

Victima a fost aruncată câțiva metri în aer FOTO: Alina Mitran
Victima a fost aruncată câțiva metri în aer FOTO: Alina Mitran

„La data de 2 martie 2023, în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv un autoturism, condus de un tânar în vârstă de 31 de ani din municipiul Slatina și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate.

Priam mașină a intrat ulterior pe contrasens, lovind o un alt autoturism FOTO: A.M.
Priam mașină a intrat ulterior pe contrasens, lovind o un alt autoturism FOTO: A.M.

În urma evenimentului rutier, pietonul, o femeie de 51 de ani, din municipiul Slatina și femeia de 39 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, femeia de 51 de ani a decedat la unitatea spitalicească”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, au mai precizat polițiștii, rezultatul indicând o valoare negativa pentru femeia în vârstă de 39 de ani, dar o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 31 de ani.

Circulația în zonă a fost oprită aproape o oră FOTO: A.M.
Circulația în zonă a fost oprită aproape o oră FOTO: A.M.

„Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au mai precizat polițiștii.

 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite