Slătinenii, invitaţi la o dezbatere privind majorarea taxelor şi impozitelor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei municipiului Slatina îi invită pe locuitorii urbei, marţi – 17 decembrie, la Casa Căsătoriilor de pe Dealul Grădişte, pentru a participa la o discuţie în legătură cu intenţia de majorare a taxelor şi impozitelor locale. La şedinţă sunt aşteptaţi să vină şi administratori de firme de pe raza oraşului.

În urmă cu aproximativ o lună, edilul Slatinei, Minel Prina, declara, într-o conferinţă de presă, că, pentru prima dată în ultimii cinci ani, municipalitatea intenţionează „să umble” la nivelul taxelor şi impozitelor locale. Majorarea nu va fi însă una unitară, ci se va aplica doar anumitor tipuri de biruri.

“Deocamdată nu putem oferi detalii asupra căror tipuri de impozite şi taxe se vor majora de la 1 ianuarie 2014, dar sunt avute în vedere familiile ce au în posesie proprietăţi ce depăşesc 200 m.p. ori autoturisme cu motoare de peste 2.500 cmc. La acest moment analizăm această situaţie ca să vedem asupra căror taxe şi impozite vom interveni, dar sigur este că majoritatea acestora vor rămâne neschimbate”, afirma Prina în urmă cu o lună.

La şedinţa de marţi cu locuitorii municipiului este de aşteptat ca reprezentanţii Primăriei să precizeze exact ce taxe şi impozite locale vor fi majorate şi cu cât anume.

Dezbaterea cu cetăţenii va începe la orele 11.00.
 

Mai puteţi citi, din acelaşi ciclu:

Birurile din Slatina, majorate după ani la rândul de “îngheţ”

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite