Duminică se redeschide circulaţia rutieră pe strada Ionaşcu din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Slatina, deoarece asigură calea de ieşirea din oraş pentru autovehicule spre Craiova, va fi redeschisă traficului rutier începând de duminică – 15 decembrie. Cel puţin aceasta este promisiunea oficialilor Primăriei Slatina, care promit că, dacă firma constructoare nu va respecta termenul, se va trece la măsuri punitive.

Strada Ionaşcu a fost închisă circulaţiei rutiere pentru a se efectua aici lucrări capitale la reţeaua de apă-canal, respectiv schimbarea conductelor şi nu numai. Iniţial, durata contractului ar fi trebuit să fie de 60 de zile, doar că firma constructoare, Tehnologica Radion SRL Bucureşti, a depăşit cu mult termenul. Iar lucrurile nu se opresc aici. În afară de tergiversarea lucrărilor, firma în cauză a pus autorităţilor locale şi probleme legate de calitatea precară a lucrărilor. Din aceste motive, Primăria Slatina a aplicat nu mai puţin de 20 de amenzi Companiei de Apă “Oltul” SA Slatina, firmă ce a subcontractat proiectele menţionate către firma bucureşteană.

Reprezentanţii municipalităţii sunt decişi că, dacă firma bucureşteană va încălca şi de această dată termenii contractuali, atunci se va trece la măsuri punitive.

“Pe data de 15 decembrie expiră termenul de finalizare a lucrărilor efectuate pe strada Ionaşcu. Ca urmare a acestui lucru, începând cu această dată, circulaţia rutieră se va face în ambele sensuri. Ei trebuie să betoneze această stradă, deşi dorinţa lor era să o lase aşa, dar nu se poate - şi, pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, vreau ca aici să se poată circula în condiţii foarte bune. După ce se vor gândi dumnealor să reia lucrul va trebui să-mi găsească o altă soluţie astfel încât să nu mai deviem traficul de ieşire din Slatina spre Craiova - pe strada Grădişte, unde casele sunt într-un stadiu destul de avansat de degradare şi, în afară de asta, există şi alte pericole, cu atât mai mult cu cât strada, în zona respectivă, lasă foarte mult de dorit. Sper ca cei de la Compania de Apă şi de la Tehnologica să înţeleagă acest lucru, dacă nu, vom trece la alte măsuri”, a declarat edilul Minel Prina.

Mai puteţi citi:

FOTO  Circulaţia rutieră la ieşirea din Slatina spre Craiova va fi închisă

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite