O femeie din Olt a murit în incendiul care i-a cuprins casa. Pompierii au fost chemaţi la 4,00 dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa a luat foc, iar o femeie a murit în locuinţă FOTO: martor
Casa a luat foc, iar o femeie a murit în locuinţă FOTO: martor

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă-dimineaţă, în localitatea Sprâncenata din judeţul Olt. O femeie care locuia singură a sfârşit în incendiu.

Pompierii au fost apelaţi la ora 4,12, sâmbătă-dimineaţă, 26 martie 2022. 

„Echipaje din cadrul Gărzii Stoeneşti şi Detaşamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Sprâncenata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie. La sosirea echipajelor, acoperişul casei şi o bucătărie ardeau generalizat.

Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, proprietara casei, în vârstă de 76 de ani, se afla în locuinţă în momentul izbucnirii incendiului. Pompierii au acţionat, concomitent, pentru localizarea incendiului şi asigurarea accesului în locuinţă“, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Femeia a fost găsită fără semne vitale, în bucătăria casei, unde tavanul se prăbuşise. Pompierii au acţionat timp de două ore pentru a lichida incendiul.

Sursa probabilă a incendiului, au stabilit pompierii, a fost „efectul termic produs de soba cu acumulare de căldură“. Femeia a supraalimentat soba, iar mai multe articole textile aflate în apropiere au luat foc.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Incendiu de vegetaţie în Alba cu pericol de propagare la o biserică, un cămin cultural şi locuinţe FOTO

Peste 400 de oi moarte în urma unui incendiu de vegetaţie care a cuprins un saivan, în Alba FOTO VIDEO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite