Incendiu puternic lângă Slatina, pe mai mult de 10 hectare. Pompierii au acţionat timp de trei ore VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Olt
FOTO: ISU Olt

Un puternic incendiu a izbucnit, luni-seara, 11 iulie 2022, într-o localitate din apropierea municipiului Slatina.

UPDATE: Pompierii au acţionat timp de peste trei ore, reuşind să stingă incendiul şi să limiteze propagarea la alte suprafeţe. Focul a mistuit vegetaţia uscată pe 10 hectare, iar un hectar de grâu a fost de asemenea făcut scrum.

Ştirea iniţială 

Pompierii se luptă cu flăcările care au cuprins aproximativ 10 hectare de vegetaţie uscată şi un hectar de cultură de grâu în localitatea Curtişoara, din vecinătatea municipiului Slatina.

Fumul gros se observă din municipiul Slatina, iar drumul de acces către barajul Arceşti este năpădit de fum. Acţionează la faţa locului mai multe echipaje de pompieri.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere şi un autocamion, dotat cu bazin cu apă, acţionează în comuna Curtişoara, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la grâu, vegetaţie uscată şi mărăciniş. 

La locul evenimentului acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Curtişoara. Incendiul la grâu a fost localizat, se lucrează pentru localizarea şi lichidarea incendiului de vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş. Misiunea este îngreunată de vântul puternic şi de suprafaţă mare pe care se manifestă incendiul“, a precizat purtătorul de cuivânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Ştire în curs de actualizare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

UPDATE Incendiu devastator la Feteşti. Ard 100 de hectare de vegetaţie uscată şi gunoi

Biserica de secol 18 de la Povergina, arsă în incendiu, ridicată cu ajutorul unor cricuri hidraulice FOTO

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite