Incendiu puternic în Slatina. Acoperişul unui bloc a luat foc, mai multe persoane au fost evacuate. Cum a izbucnit VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul afectat este situat pe bulevardul A. I Cuza FOTO: Info Trafic Slatina/Claudiu Kta
Blocul afectat este situat pe bulevardul A. I Cuza FOTO: Info Trafic Slatina/Claudiu Kta

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, 7 mai 2022, la acoperişul unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Pompierii au stins flăcările, însă trebuie să îndepărteze elementele de acoperiş care constituie un pericol.

UPDATE: Pompierii au stabilit cauza incendiului. Folosirea unei lămpi cu combustibil gazos, fără respectarea normelor, pe timpul unor lucrări de refacere a hidroizolaţiei acoperişului ar fi produs incendiul pentru stingerea căruia s-a acţionat timp de o oră.

La locul evenimentului au rămas o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD. „Se acţionează pentru îndepărtarea elementelor de acoperiş, care prezintă pericol pentru persoanele care trec prin zonă şi autoturismele parcate“, au menţionat reprezentanţii ISU Olt. 

UPDATE: În jurul orei 20,30 incendiul a fost lichidat, pompierii acţionând pentru îndepărtarea efectelor negative. „A fost permis accesul locatarilor în apartamente. A fost distrus acoperişul blocului, pe aproximativ 300 de metri pătraţi. Cauza probabilă este în curs de stabilire“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. 

UPDATE: Incendiul este de mare amploare, echipajele continuând să sosească la faţa locului. 16 persoane au fost evacuate, una dintre acestea, cunoscută cu afecţiuni medicale, este asistată în autospeciala SMURD.

Acţionează echipaje de la Detaşamentul Slatina, Detaşamentul Caracal, Staţia Scorniceşti şi de la Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Rivergate. Conform informaţiilor ISU, se intervine cu patru autospeciale pentru intervenţie la înălţime, echipaje de stingere, SMURD, descarcerare.

 Suprafaţa afectată este de aproximativ 300 de metri pătraţi.

incendiu bloc slatina

FOTO: Adevărul

Ştirea iniţială

Flăcările au cuprins acoperişul unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina, vizavi de magazinul Kaufland. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la faţa locului. Incendiul se manifestă cu flăcări  care se observă de la mare distanţă. Nu se cunoaşte deocamdată cauza.

Ştire în curs de actualizare. 

Vă recomandăm să citiţi:

Incendiu cu degajare mare de fum, în Giurgiu. Au ars zeci de anvelope şi deşeuri plastice provenite din dezmembrări de maşini  VIDEO FOTO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite