Femeie de 44 ani, din Olt, dispărută misterios. Ultima oară, văzută într-un bar. Unde a fost găsită UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doiniţa Mariana Mihai SURSA FOTO IPJ Olt
Doiniţa Mariana Mihai SURSA FOTO IPJ Olt

Femeia a plecat de la domiciliu duminică-dimineaţă, 8 mai 2022, iar când după mai bine de o zi nu s-a întors soţul acesteia a anunţat poliţia.

UPDATE: Femeia căutată de poliţişti a fost găsită în cursul acestei zilei, marţi, 10 mai 2022, tot pe raza localităţii de domiciliu. Femeia se adăpostise într-o casă părăsită. Le-a spus poliţiştilor că nimic rău nu i s-a întâmplat de când a plecat de acasă.

„Femeia, de 44 de ani, a fost găsită de poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Dăneasa, într-o locuinţă nelocuită, din comuna Seaca. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Ştirea iniţială

Femeia este Doiniţa Mariana Mihai, are 44 ani şi locuişete în comuna Seaca, judeţul Olt. Conform unor surse neoficiale, femeia ar avea viciul alcoolului, în ziua dispariţiei fiind văzută consumând băuturi alcoolice la un bar din sat. Când, însă, după mai bine de o zi nu s-a întors acasă, soţul femeii a decis să anunţe dispariţia.

„În seara zilei de 9 mai a.c., poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Dăneasa au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Seaca, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 8 mai, în jurul orei 6:30, soţia sa, MIHAI MARIANA DOINIŢA, în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.  

                                 

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 95 de kilograme,  constituţie robustă, păr grizonat, tuns scurt, la nivelul umerilor, ochi căprui, faţa ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată cu vestă albastră şi pantaloni de culoare roşu cu albastru, iar în picioare purta papuci albaştri din material plastic, cu talpa albă“, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 

Poliţiştii fac apel ca cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea persoanei să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Copilaş de 2 ani dat dispărut, găsit în albia unui râu, la 3 kilometri de casă

Mesajul emoţionant lăsat familiei de un medic găsit mort într-o pădure din Cluj: „Vă iubesc”

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite