Eugen Fană, bărbatul care a ucis-o pe soţia patronului său pentru că fusese concediat, rămâne după gratii

0
0

Eugen Fană, originar din Slatina, rămâne în spatele gratiilor, acolo unde se află din luna aprilie după ce a fost prins de poliţişti pe când încerca să fugă după ce o înjunghiase de mai multe ori pe soţia patronului său, la puţin timp după ce fusese anunţat că va fi concediat. Bărbatul urmează să apară, în octombrie, în faţa instanţei Tribunalului Olt, acolo unde se va judeca procesul unde e acuzat de crimă.

Decizia ca Eugen Fană să rămână după gratii a fost luată miercuri – 30 septembrie, în camera de consiliu, de către instanţa Tribunalului Olt, la expirarea ultimului mandat de arestare preventivă. Judecătorul cauzei de faţă a constatat încă o dată, în şedinţa de miercuri, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în acest dosar, respingând.

La începutul lunii trecute, Tribunalul Olt a decis că sunt întrunite toate condiţiile legale demarării procesului în această cauză, inculpatul fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

”În baza art. 346 alin.1 rap. la alin.4 Cpp, constată legalitatea sesizării instanţei, administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Respinge ca nefondate cererea şi excepţiile invocate de către inculpatul Fană Eugen prin avocat la data de 13 august 2015. Dispune începerea judecăţii în cauza de faţă având ca inculpat pe dl. Fană Eugen cu privire la fapta de omor calificat prevăzută de art. 188 alin. 1 rap. la art. 189 alin. 1lit. a şi h Cp. Stabileşte termen de judecată la data de 12 octombrie 2015 cu citarea părţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi 8.09.2015 la Tribunalul Olt”, se arată în minuta şedinţei de judecată de la Tribunalul Olt de la începutul lunii septembrie.

Reamintim că inculpatul, în vârstă de 42 de ani, a fost depistat, în a doua zi de la săvârşirea crimei – 4 aprilie, pe raza judeţului Vâlcea, la bordul maşinii soţului victimei, maşină cu care fugise de la locul faptei. El a recunoscut deja crima în faţa anchetatorilor şi este  încarcerat de atunci în cadrul Penitenciarului de Maximă Securitate din Craiova.

Victima bărbatului, pe nume Nela Micli (37 ani), a fost găsită în sufrageria apartamentului propriu prezentând 16 plăgi înjunghiate în zona spatelui, gât şi mâna stângă. Poliţiştii au putut rezolva rapid cazul prin stabilirea identităţii autorului crimei datorită fiului minor al victimei, care a fost lăsat în viaţă de criminal după ce l-a închis într-o cameră alăturată din acelaşi apartament. Astfel, fiul a putut oferi informaţii vitale poliţiştilor, care l-au dat în urmărire pe ucigaş şi, apoi, l-au putut prinde în timp record. Inculpatul, un apropiat al familiei victimei, a spus anchetatorilor că a vrut să se răzbune pe soţul acesteia care tocmai îl concediase de la firma pe care o deţinea.

Mai puteţi citi pe acelaşi subiect:

VIDEO  Crimă la Slatina: femeie găsită înjunghiată într-o cameră, fiul minor găsit încuiat în camera vecină

A fost prins ucigaşul din Slatina care a ucis-o pe soţia patronului său. Bărbatul s-a răzbunat pentru că fusese concediat

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri