VIDEO  Crimă la Slatina: femeie găsită înjunghiată în sufragerie, fiul minor găsit încuiat în camera vecină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macabra descoperire a fost făcută de pompieri într-un bloc de lângă Şcoala de Poliţie (FOTO: M. Manea)
Macabra descoperire a fost făcută de pompieri într-un bloc de lângă Şcoala de Poliţie (FOTO: M. Manea)

Trei crime în mai puţin de o săptămână în judeţul Olt. După ce, la finele săptămânii trecute, un bărbat din  Bobiceşti şi-a ucis soţia şi cele două fiice, apoi un alt bărbat din Pârşcoveni şi-a ucis şi el soţia sub ochii celor doi copii minori, iată că, acum, o nouă crimă a avut loc în Slatina, vineri seară. O femeie a fost găsită înjunghiată într-un apartament, în vreme ce fiul ei minor fusese închis de criminal în altă cameră.

Abominabila întâmplare s-a petrecut undeva între orele 19.00-20.00, într-un bloc de pe strada Teiului de lângă sediul Şcolii de Poliţie. Alarma a fost dată de un bărbat care a sunat la “112” spunând că fiul său este închis în apartament şi că s-a întâmplat ceva cu soţia lui, care nu-i răspundea la telefon. Imediat, un echipaj de pompieri s-a deplasat la faţa locului, unde apelul a fost confirmat. Ceea ce au găsit însă militarii i-a îngrozit până şi pe aceştia.

“Oamenii noştri au folosit scara pentru salvare de la înălţime deoarece uşa apartamentului era închisă, iar locuinţa cu pricina era aproape de sol, respectiv la etajul 1. A fost escaladat pervazul unei ferestre a apartamentului şi s-a pătruns în locuinţă unde, într-adevăr, aşa cum se precizase şi de la celălalt capăt al fiului la momentul iniţial al apelului, se afla închis un copil minor de 7 ani. Ulterior, când s-a făcut o cercetare sumară şi în celelalte camere din apartament, a fost găsit cadavrul unei femei identificată ca find mama minorului, moment în care a fost solicitat sprijinul organelor de poliţie”, a declarat plutonier major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, pe nume Nela Micli, mediator la Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială Olt, a fost găsită în sufragerie, prezentând cinci plăgi înjunghiate în zona gâtului şi toracelui. Poliţiştii au demarat o anchetă, din primele cercetări reieşind că este doar o problemă de ore până ce autorul crimei va fi prins deoarece copilul le-ar fi furnizat deja suficiente date pentru identificarea autorului faptei.

Vecinii victimei au spus că familia Micli se mutase de aproape un an în zonă şi că erau oameni liniştiţi. Soţul victimei, care nu era acasă la momentul crimei, se afla la o partidă de tenis cu piciorul împreună cu un prieten. Se pare că autorul crimei ar fi un prieten de familie cu care soţii Micle obişnuiau să petreacă împreună concediile. Recent, acest “prieten” ar fi fost concediat de la firma din domeniul veterinar condusă de soţul victimei şi, drept răzbunare, bărbatul ar fi ales să-şi facă patronul să regrete gestul. Anchetatorii l-au dat pe suspect în urmărire generală, poliţişti din tot judeţul, nu doar cei din Slatina, fiind în alertă maximă. Copilul a fost dus la bunica maternă.

Mai puteţi citi pe aceeaşi temă:

VIDEO  Un tată şi-a spânzurat propriile fetiţe, apoi s-a sinucis

Crimă în familie la Pârşcoveni: un bărbat şi-a ucis soţia cu un cuţit

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite