Dealer de droguri de mare risc din Olt, în arest preventiv. Vindea cu 500 lei o doză de cocaină

0
Publicat:

Un traficant de droguri de mare risc a fost ridicat de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Olt și ulterior arestat preventiv. Vindea droguri de mare risc, clienții săi plătind 500 lei pentru o doză.

„Mascații” i-au bătut la ușă joi, 11 aprilie 2024, la locuința sa din orașul Balș, din județul Olt. Traficantul intrase în „branșă” de relativ puțin timp, fiind acuzat de către procurorii DIICOT Olt că ar fi comercializat droguri de mare risc în perioada februarie - aprilie 2024. 

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada februarie - aprilie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc) către consumatori din județul Olt, cu prețul de 500 lei pentru o doză”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Anchetatorii au găsit la percheziții o cantitate de substanță pulverulentă, precum și alte mijloace de probă, iar joi, 11 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au mai precizat polițiștii.

SlatinaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite