Cine conduce, de astăzi, Poliţia Caracal. Noul şef a „picat“ examenul din 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Caracal are noi şefi, după ce vechea echipă a fost destituită de ministrul de Interne, între timp fostul şef înaintându-şi chiar raportul de pensionare.

Noul şef al Poliţiei Caracal a fost împuternicit, luni, 5 august 2019, Costel Ghimiş. Acesta a asigurat  anterior şefia Biroului Ordine Publică, iar în perioada 2016-2017 s-a aflat la conducerea Poliţiei Caracal cu împuternicire. În 2017 a participat la concursul organizat pentru şefia acestei structuri, concurs câştigat, însă, de Nicolae Mirea, şeful destituit de ministrul Nicolae Moga şi care la doar câteva zile şi-a anunţat pensionarea.
Adjunctul noului şef a fost numit Nicuşor Ţugma. Ţugma vine în echipa de conducere a Poliţiei Caracal de la şefia Secţiei Rurale Deveselu.

Vineri, 26 iulie 2019, ministrul interimar al Internelor, Nicolae Moga, a anunţat de pe treptele Poliţiei Caracal că a destituit echipa de conducere a acelei structuri de poliţie, „la pachet“ cu destituirea şefului Poliţiei Române, Ioan Buda, şi a şefilor IPJ Olt, dar şi a prefectuilui şi subprefectului judeţului Olt, anunţ reluat şi în seara următoare, din faţa sediului IPJ Olt.
Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Caracal, este cel care a coordonat operaţiunea de căutare a Alexandrei Măceşanu, după ce fata a reuşit să sune la 112 şi să dea mai multe indicii despre locul în care se află şi despre bărbatul care a sechestrat-o. Poliţiştii au descins, însă, în curtea lui Gheorghe Dincă 19 ore mai târziu, după ce Dincă săvârşise crima şi reuşise chiar să ardă aproape în totalitate cadavrul.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite