Fostul şef al Poliţiei Caracal, care a coordonat iniţial căutările Alexandrei, a cerut pensionarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Municipale Caracal, a depus, joi, 1 august 2019, raportul de pensionare, după ce ministrul de Interne, Nicolae Moga, demisionar între timp, l-a destituit.

Şeful Poliţiei Caracal, cel care a coordonat în primă fază operaţiunile poliţiştilor din Caracal angrenaţi în căutarea Alexandrei, a depus, joi, 1 august 2019, raportul de pensionare.

În raportul MAI realizat în urma anchetei administrative de la Caracal se menţiona că Nicolae Mirea i-a anunţat cu întârziere pe şefii săi despre caz, după ce Alexandra sunase la 112, iar aceştia au avut nevoie, la rândul lor, de mai bine de opt ore să ia situaţia în serios.

„Şeful Poliţiei Municipiului Caracal, deşi a luat la cunoştinţă despre eveniment de la şeful P.P. Dobrosloveni la ora 08.30 de dispariţia minorei, iar la 11.45 fiind informat că aceasta a apelat prin SNUAU 112 şi a solicitat ajutor reclamând că a fost răpită şi violată, ofiţerul s-a limitat ca la ora 12.15 să apeleze pe reţeaua internă de telefonie a MAI pe adjunctul şefului I.P.J. Olt, ocazie cu care secretara acestuia din urmă i-a precizat că ambii adjuncţi ai şefului inspectoratului sunt ieşiţi din unitate, cel aflat la comandă aflându-se la bilanţul Poliţiei oraşului Scorniceşti", se menţionează în raportul MAI, potrivit Mediafax.

Nicolae Mirea a asigurat şefia Poliţiei Caracal din decembrie 2017 şi lucra în sistemul de poliţie din 1990. Anunţul privind destituirea sa a fost făcut, încă de vineri-seara, de ministrul de Interne, Marius Moga, care între timp şi acesta a demisionat.

La conducerea Poliţiei Caracal nu a fost, deocamdată, numit un înlocuitor.

CITIŢI ŞI: Cel mai bun prieten al lui Dincă: „La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat“ EXCLUSIV

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite