Angajatul unei firme de telecomunicaţii, accidentat mortal la locul de muncă. „Vântul a deviat scara către cablurile de curent electric“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 ani a decedat la locul de muncă, în cursul lunii trecute. Bărbatul monta cablul de fibră optică într-o comună din Olt.

Un angajat al unei firme de telecomunicaţii cu sediul în judeţul Gorj a decedat la locul de muncă. Accidentul de muncă s-a produs în 8 octombrie 2020, în localitatea Cilieni din judeţul Olt, acolo unde firma angajatoare avea de realizat o lucrare de montare a unui cablu din fibră optică. Muncitorul s-a electrocutat în momentul în care a încercat să îndrepte cablul suspendat, au explicat inspectorii de muncă.

 „În timp ce executa lucrări de instalare aeriană cablu fibră optică în localitatea Cilieni, a ridicat scara de aluminiu pentru a îndrepta cablul de fibră optică, printre crengile unui copac, în acel moment vântul a deviat scara către cablurile de curent electric, ducând la electrocutarea şi decesul acestuia“, menţionează reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. 

În judeţul Olt, în cursul lunii octombrie au avut loc alte opt evenimente, soldate cu incapacitate temporară de muncă.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite