VIDEO A apărut videoclipul filmat la Sibiu de starul indian Salman Khan. Imagini superbe din centrul vechi al Sibiului si din muzeul Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Videoclipul care promovează coloana sonoră a peliculei Jay Ho este filmat aproape în întregime la Sibiu, unde starul indian şi echipa sa au fost timp de câteva zile, în luna noiembrie a acestui an.

Salman Khan şi superba lui parteneră din film, Daisy Shah, au filmat timp de câteva zile la Sibiu, în luna noiembrie, pentru pelicula Jay Ho a cărei lansare este programată pentru luna ianuarie a acestui an. 

Scene romantice au fost filmate pe Podul Minciunilor din centrul Sibiului, special împodobit de sărbătoare, unde cei doi au dansat îmbrăţişaţi, în Piaţa Mare, unde actorul a fost filmat într-o maşină de epocă, dar şi în piaţa Huet. 

După filmările din centrul Sibiului, actorul şi echipa sa s-au mutat în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Aici, cei doi protagonişti au fost filmaţi pe malul lacului, dar şi alături de o turmă de oi, special aduse de la Răşinari pentru filmări.

Vă mai recomandăm:

GALERIE FOTO Salman Khan, filmări cu turma de oi în Dumbrava Sibiului

VIDEO FOTO Salman Khan a filmat într-o maşină de epocă, în centrul Sibiului

VIDEO Salman Khan, la filmări la Sibiu. Actorul indian stă la singurul hotel de 5 stele din oraş

VIDEO Salman Khan, în România: Sibiu este un oraş foarte frumos

FOTO VIDEO Daisy Shah, partenera de film a lui Salman Khan, superbă pe Podul Minciunilor

Salman Khan a început filmările la Sibiu. Actorul şi partenera lui din film au dansat pe Podul Minciunilor

 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite