UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului, în urma unui carambol cu două dube de marfă şi două TIR-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic alternativ pe Valea Oltului în urma unui accident rutier petrecut pe DN7 în afara localităţii Boiţa - Sibiu în prima zi de Crăciun Foto Adevărul - credit DMS
Trafic alternativ pe Valea Oltului în urma unui accident rutier petrecut pe DN7 în afara localităţii Boiţa - Sibiu în prima zi de Crăciun Foto Adevărul - credit DMS

O coliziune în lanţ a avut loc joi dimineaţa, 13 iunie, pe Valea Oltului, în localitatea Boiţa - Sibiu, care a paralizat traficul pe DN 7 / E 81 între Sibiu şi Vâlcea.

Update, ora 11:45 De la această oră, circulaţia pe Valea Oltului a fost reluată în mod normal, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, la aproximativ o oră de la producerea unui carambol pe DN 7 / E 81, în zona Boiţa.

Update, ora 11:20 Poliţia Sibiu a precizat că la această oră se circulă alternativ în zonă, traficul fiind dirijat de poliţiştii rutierI. 

Este pentru a doua oară în cursul acestei zile când traficul pe Valea Oltului este pus în pericol din cauza unui şofer de microbuz de marfă. 

În cursul dimineţii, în jurul orei 04:30, tot pe DN 7 în Sibiu, dar în localitatea Tălmaciu, o dubiţă pentru transport marfă a fost oprită la control de către poliţiştii rutieri, în urma unei manevre neregulamentare de depăşire a unui ansamblu TIR. 

Agenţii l-au surprins pe şofer încălcând marcajul longitudinal continuu care separă cele două sensuri de deplasare. Cu această ocazie au constatat că şoferul, un tânăr de 29 de ani, din judeţul Vâlcea, nici măcar nu deţinea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„În cauză, la nivelul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis”, a precizat Luciana Lazăr de la Poliţia Sibiu.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Sibiu reiese că incidentul rutier nu s-a soldat cu victime umane şi că s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.

„DN 7, în localitatea Boiţa, trafic blocat total din cauza unui eveniment rutier fără victime. Este vorba despre o coliziune în care sunt implicate două microbuze transport marfă şi două ansambluri TIR. Posibila cauză - depăşirea neregulamentară efectuată de către şoferul unuia dintre microbuze”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă mai recomandăm şi:

Şeful Poliţiei Poiana Sibiului şi complicii săi, propuşi pentru arest. Faptele incredibile de care este acuzat poliţistul

Şpagă, alcool şi corupţie la Poliţia Sibiu. Un judiciarist a fost reţinut alături de amicii săi suspectaţi de şantaj

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite