Un doctor în ştiinţe militare şi informaţii conduce Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Spinean, fostul director al departamentului juridic de la Polisano şi de asemenea  cadru didactic asociat în cadrul Academiei Forţelor Terestre, este începând de luni, 2 decembrie, directorul celei mai mari unităţi sanitare din judeţul Sibiu.

Primul director din ultimii ani al unităţii sanitare care nu este medic de profesie, Vasile Spinean a câştigat concursul pentru şefia Spitalului Judeţean din postura de candidat unic, acesta având de trecut trei probe, respectiv test grilă, interviu cu comisia de concurs şi susţinerea planului de management. Contractul de management a fost încheiat pentru o perioadă de trei ani. 

Noul manager al Spitalului Judeţean are 45 de ani, este căsătorit şi are 2 copii. Este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu Sibiu” şi al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, în 2002 a absolvit un curs post-universitar  de drept internaţional umanitar iar în 2006 un curs de specializare în Managementul datelor, informaţiilor şi materialelor NATO. 

În anul 2003 a obţinut diploma de licenţă în Managementul Organizaţiei, în cadrul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Sibiu iar în anul 2010 a obţinut titlul ştiinţific de Doctor în ştiinţe militare şi informaţii.  

Cât priveşte activitatea profesională, între 1989 şi 2006 a ocupat diverse funcţii în structuri ale Ministerului Apărării Naţionale, din 2006 şi până în 2008 a fost consilier juridic principal în cadrul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, fiind totodată şi cadru didactic asociat la disciplina „Dreptul Conflictelor Armate” iar din 2008 şi până în prezent a fost director al departamentului juridic la S.C. Polisano S.R.L. Vasile Spinean este în continuare cadru didactic asociat  al Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, disciplina „Drept Internaţional Umanitar”, specialitatea „Administraţie publică”.

Vă mai recomandăm: 

Medic din Sibiu, urmărit penal pentru ucidere din culpă, la un an de la decesul unui pacient la spitalul din Sibiu

VIDEO Pacient mort după ce a căzut pe scările unui spital din Sibiu

Preţul unei vieţi la spitalul din Sibiu - câteva avertismente şi o reducere de salariu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite